Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Covorașe auto originale din cauciuc - 5 motive să le folosești

Covorașe auto originale din cauciuc - 5 motive să le folosești

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
DWF
Vizualizari
794

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cine s-ar fi gândit că un lucru atât de banal, cum ar fi covorașele auto, pot să aibă un impact atât de mare asupra mașinii tale? Pentru că știm că nu ai petrecut prea mult timp cu gândul îndreptat către acest aspect, am realizat o scurtă listă cu motivele pentru care mașina ta trebuie să beneficieze de existența preșurilor auto.


1. Protejează

Imaginează-ți că ești nevoit să cureți murdăria, crengile sau noroiul uscat de pe covorul interior al mașinii tale. Sau că trebuie să scoți din mașină nisipul pe care l-au adus copiii pe papuci. Sau că zăpada s-a topit și impregnat în mocheta din fabrica a mașinii. Toate acestea sunt situații ipotetice care, în situația în care s-ar repeta sezon de sezon, ar distruge mașina mai repede decât ți-ai putea închipui. Toate acestea pot fi evitate cu ajutorul preșurilor auto. Datorită lor, podeaua mașinii este protejată atât de murdărie, cât și de umezeală. Aceasta din urmă poate cauza mucegăirea mochetei din fabrică, ceea ce poate duce la distrugerea interiorului și instalrea unui miros neplăcut. Reparația de acest gen este una costisitoare, iar mașina nu va mai fi niciodată ca la început.

O altă zonă a mașinii care trebuie protejată este portbagajul. Pentru ca acest lucru să fie posibil, s-a fabricat echivalentul covorașului auto: tăvița de portbagaj. Aceasta lucrează cu același scop, acela de la proteja mocheta portbagajului de murdărie și umezeală.


2. Cresc valoare mașinii

Dacă iei în calcul costurile covorașelor auto, este o afacere extraordinară să investești așa puțin pentru a păstra valoarea mașinii cât mai ridicată. În cazul în care interiorul este distrus, uneori iremediabil, valoarea de vânzare a mașinii poate scădea drastic. Cu ajutorul covorașelor, riscul ca podeaua mașinii să se distrugă este redus considerabil, dacă nu chiar eliminat.


3. Înfrumusețează

Da, aceasta este încă o calitate pe care o au preșurile auto. Dacă în cazul covorașelor de cauciuc oferta este relativ limitată în ceea ce privește culorile și modelele, preșurile din mochetă au o varietate de nuanțe. Chiar și cele din cauciuc însă, dacă sunt curate, pot îmbunătăți aspectul interiorului mașinii tale. Găsește covorașul auto potrivit pentru mașina ta, dar și pentru tine, pe site-uri de profil, precum ptc-auto.ro.

  • pentru pasionații de mașini, există posibilitatea să îți faci la comandă covorașe personalizate, care să se asorteze cu interiorul mașinii. În acest caz, poți alege să protejezi și zona în care îți ții piciorul în repaus.

4. Sunt ușor de curățat

Un alt aspect care transformă covorașele auto în accesoriile perfecte este faptul că sunt extrem de ușor de curățat și întreținut. Mai ales dacă vorbim de cele din cauciuc, pe care este suficient să le scuturi și să dai un jet de apă pentru a arăta ca noi. Situația este puțin mai complicată atunci când ne referim la preșurile din mochetă, care necesită o curățare puțin mai amănunțită. Cu toate acestea, nu este la fel de imposibilă ca aceea de a curăța podeaua mașinii neprotejată de preșurile auto.


5. Îmbunătățesc calitatea condusului

Un covoraș de bună calitate, ales pentru dimensiunile podelei mașinii tale, va rămâne în locul lui. Astfel, siguranța nu îți va fi pusă în pericol de situații precum alunecarea piciorului sau deplasarea covorașului sub pedalele mașinii. De aceea este esențial ca acestea să fie achiziționate din magazine serioase, care vând covorase de bună calitate și de dimensiuni variate. De exemplu, covorașe auto din cauciuc originale găsești pe ptc-auto.ro.

  • Pentru un plus de siguranță, poți achiziționa covorașe care au sisteme anti-alunecare, care împiedică preșul să alunece din mișcarea piciorului.

Acestea sunt cele cinci lucruri pe care le fac covorașele tale pentru podeaua mașinii. Ca urmare, dincolo de aspectul plăcut pe care îl oferă interiorului mașinii, covorașele auto au și calități practice, care te ajută să conduci în siguranță și să îți menții mașina îngrijită.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro