Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum alegi mărimea potrivită pentru mănușile moto

Cum alegi mărimea potrivită pentru mănușile moto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
256

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Echipamentul de protecție al oricărui motociclist cuprinde jachete, pantaloni, bocanci sau cizme moto, o cască, dar și mănuși, un element pe care pasionații de două roți n-au cum să-l neglijeze. Rolul mănușilor moto este extrem de important pentru că mâinile sunt poate cele mai expuse. Din acest motiv, alegerea acestor obiecte se face atent, astfel încât să corespundă nevoilor celui care le poartă. Dacă ești în căutarea unor mănuși moto, ai grijă la materialul din care sunt confecționate și la mărimea care trebuie să fie potrivită pentru tine.

Ce tipuri de mănuși moto există? Există trei mari tipuri de mănuși moto, în funcție de materialul din care sunt realizate: din piele, din material textil sau mixte.

Mănușile pentru motocicletă din piele


Mănușile pentru motocicletă din piele
sunt cele care oferă cel mai mare grad de protecție și au o aderență sporită pentru a putea acționa comenzile vehiculului. De asemenea, sunt și cele care se aleg cel mai greu pentru că trebuie să vină perfect pe mână, fără să fie prea strânse sau prea largi și fără să aibă niciun fel de presiune la strângerea pumnului. De asemenea, este de preferat să aibă cusăturile în exterior, pentru a evita disconfortul dat de frecarea cu pielea și apariția posibilelor răni.

Mănușile moto din textil


Mănușile moto din textil au avantajul unei mobilități mai mari pentru că materialul este mult mai moale, iar mâna se îndoaie mai ușor. Ventilația mai bună este un alt aspect pozitiv, însă la fel ca mănușile din piele, ele trebuie să se muleze perfect pe forma mâinii, să aibă lungimea degetelor potrivită, să nu te strângă și nici să fie ușor largi.

Mănușile moto mixte


Cele mixte sunt realizate dintr-o combinație de piele naturală, în zonele unde e nevoie de protecție și durabilitate mai mare–cum ar fi palmele, și material textil deasupra și la nivelul degetelor. Avantajul acestor mănuși pentru motocicliști este acela că permit ventilația mâinilor și au în același timp și un grad de rezistență ridicat.

De ce să ții cont când alegi mărimea mănușilor moto Mănușile moto trebuie să se muleze perfect pe toată mâna, inclusiv pe degete. Primul test care indică faptul că mărimea este una potrivită este strângerea pumnului. Deși trebuie să fie fixe, e important să permită îndoirea completă a degetelor. În cazul mănușilor din piele, ele se pot lăsa ușor după prima purtare, așa că ele trebuie alese în așa fel încât să fie fixe, fără să te strângă și să exercite presiune asupra mâinii îndoite.

Așadar, dacă te afli într-un magazin specializat în echipamente moto și vrei să-ți alegi mănușile potrivite, probează și asigură-te că niciuna dintre ele nu te strânge. De asemenea, verifică să nu fie nici măcar puțin largă, iar lungimea degetelor să fie perfectă. Dacă mănușile nu au mărimea potrivită, sunt ușor largi sau au degetele mai lungi vor deveni incomode.

Un alt test pe care îl poți face atunci când probezi mănușile pentru motocicletă este să distanțezi degetul arătător de cel mare și să verifici dacă există flexibilitate maximă. Apoi, mănușile moto au anumite puncte care protejează încheieturile degetelor, la fel și podul palmei. Ele trebuie să se potrivească perfect pe mâna ta, nu să fie mai sus, mai jos, sau în lateral. Cu ambele mănuși în mâini, încearcă să simulezi că ai membrele pe ghidonul motocicletei și asigură-te că nu simți niciun disconfort.

În cazul magazinelor online, verifică dimensiunile din tabelul de mărimi al producătorilor și măsoară mâna conform indicațiilor înainte de a comanda mănușile moto.

Mănușile moto au mărimea potrivită atunci când se mulează perfect pe ambele mâini, fără să fie totuși prea strâmte. Ele trebuie să-ți permită să flexezi degetele strângând complet pumnii. Cu ajutorul ponturilor de mai sus îți vei alege mănușile perfecte!


Sursa foto: unsplash.com/photos/ndBDatncNbA

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/