Bucuresti

Cum îți poți surprinde prietenii de la distanță cu un tort cumpărat online

Cum îți poți surprinde prietenii de la distanță cu un tort cumpărat online

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
87

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Surprinderea unui prieten care este la distanță față de tine poate fi o adevărată provocare, însă evoluția tehnologiei și implicit a serviciilor au condus la apariția unor soluții ideale pentru această situație. Pe lângă clasicele scrisori și videoclipuri, persoanele dragi aflate la distanță pot fi surprinse cu un tort. Primirea unui tort direct acasă va fi o adevărată surpriză pentru orice persoană, indiferent că e vorba despre o aniversare, sărbătoare sau un cadou spontan, menit să aducă un zâmbet pe chipul unui prieten care nu locuiește în același oraș.

Cum se poate trimite un tort acasă la un prieten?

Pentru a trimite un tort acasă la un prieten, in capitală sau în zone limitrofe, este nevoie de plasarea unei comenzi la o cofetărie din București care face livrări la domiciliu, așa cum este eTorturi. Persoana care dorește să facă o surpriză plăcută nu trebuie decât să navigheze pe site, din confortul casei, și să aleagă modelul și compoziția care vor fi pe placul prietenului care urmează să primească surpriza.

După alegerea tortului, se poate introduce un mesaj de felicitare care va apărea pe acesta. Următorul pas îl constituie alegerea datei și a orei de livrare, precum și introducerea adresei la care să fie livrat tortul. Procesul de a comanda un tort este foarte simplu și se poate efectua direct pe site-ul cofetăriei eTorturi.

Pentru ca surpriza să fie completă, un tort personalizat va fi probabil cea mai inspirată alegere. Tortul personalizat este un desert care poate să reflecte pasiunile și hobby-urile unei persoane prin fotografii, mesaje sau figurine. De exemplu, pentru un prieten care tocmai a terminat studiile și a absolvit recent, un tort cu tematică de absolvire și mesaj de felicitări va fi cu siguranță o surpriză emoționantă.

Care sunt avantajele unui astfel de serviciu?

Posibilitatea de a trimite un tort unei persoane dragi oferă ocazia de a face o surpriză specială atât familiei, cât și prietenilor aflați la distanță. Cel mai probabil, nimeni nu se așteaptă să primească un tort la ușă, iar emoția va fi cu atât mai mare atunci când persoana respectivă află cine a trimis tortul.

Nu este nevoie de deplasări sau de eforturi suplimentare. Direct de pe telefon sau calculator, o persoană poate să plaseze rapid o comandă și să trimită un tort unui prieten drag. Plata se face cu cardul sau prin transfer bancar, așa că beneficiarul nu va trebui să plătească nimic.

Cofetarii de la eTorturi se vor ocupa să prepare un tort spectaculos, care să corespundă cerințelor (model, greutate, compoziție) și care să fie gata de livrare la data și ora indicate. Ulterior, acesta va fi transportat cu mașina frigorifică și va ajunge intact la destinație.

Astfel, trimiterea unui tort acasă la un prieten prin intermediul cofetăriei eTorturi poate fi o modalitate de a face un cadou special, care să iasă din tipare și care să bucure cu adevărat persoana care îl va primi. Aceasta poate fi o soluție inclusiv pentru persoanele care se află în străinătate și vor să facă o surpriză unei persoane dragi din București.