Bucuresti

Cum să alegi inelul de logodnă potrivit pentru viitoarea soție

Cum să alegi inelul de logodnă potrivit pentru viitoarea soție

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Puține persoane înțeleg amalgamul de emoții care-l încearcă pe orice bărbat atunci când se decide să cumpere un inel de logodnă pentru iubita sa și să facă marele pas prin care o cere în căsătorie. Chiar dacă poate părea floare la ureche achiziționarea unui inel, această experiență nu este deloc una simplă. Și cum momentul cererii în căsătorie este unul prea important pentru a nu-ți pune amprenta asupra oricărui detaliu, ne-am gândit să te însoțim în această experiență și să-ți oferi o serie de sfaturi care să te ajute în alegerea celui mai potrivit inel de logodnă pentru viitoarea ta soție. Desigur, ideal ar fi să știi ce își dorește iubita ta și să te lași ghidat de preferințele, în așa fel încât să alegi un inel care să-i placă.

Descoperă în rândurile următoare cum alegi inelul de logodnă care să se potrivească perfect viitoarei tale soții!

Ascultă-ți iubita atunci când vorbește despre bijuterii


Odată ce ai luat decizia de a o cere în căsătorie, fiecare privire aruncată de către ea unei bijuterii ar trebui să-ți atragă atenția. Colecția sa personală de bijuterii, dar și discuțiile întâmplătoare ar trebui să îți dea de înțeles care sunt preferințele sale. Fie că preferă stilul modern sau vintage, un model simplu sau unul sofisticat, inelul de logodnă trebuie să fie pe placul ei și nu neapărat al tău.

Vorbește cu prietenele ei despre decizia ta

Cu siguranță prietenele apropiate vor cunoaște preferințele în materie de bijuterii ale iubitei tale. Cu toate acestea, există posibilitatea ca acestea să fie subiective și să lase propriile preferințe să te influențeze într-un mod eronat. De asemenea, asigură-te că vei discuta cu persoane de încredere, care vor ști să păstreze un secret și care nu vor strica surpriza cererii în căsătorie.

Adaugă o notă personală alegerii tale

Bărbații au tendința de a crede că doar efortul depus în căutarea inelului potrivit este suficient pentru a impresiona o femeie. Însă, în alegerea inelului de logodnă, nu doar gusturile partenerei tale contează, ci și gusturile tale, chiar dacă într-o măsură mai mică. Astfel, asigură-te că vei alege acel inel de logodnă care păstrează puțin și din personalitatea ta, în așa fel încât, atunci când îl privește, să-i reamintească de iubirea pe care i-o porți.

Ține cont de forma degetelor și a mâinii iubitei tale

În timp ce bijuteriile pe care iubita ta le poartă îți pot oferi detalii despre modelele și metalele pe care le preferă, forma degetelor și a mâinii te pot ajuta în alegerea dimensiunilor și formei inelului. De pildă, dacă partenera ta are degetele subțiri și delicate, ideal ar fi să optezi pentru un inel de logodnă clasic și delicat, cu o piatră rotundă sau ovală. În caz contrar, orientează-te spre un model de inel cu piatră mare sau un inel cu diamant marchiz, acesta ajuntând la crearea efectului de alungire și subțiere a degetelor.

Micile detalii sunt cele care fac diferența

Alegerea inelului de logodnă presupune o responsabilitate importantă, prin prisma faptului că cererea în căsătorie este un moment pe care aleasa ta îl va păstra mereu în suflet. Și pentru că femeile sunt atente la detalii, trebuie să te asiguri că iei anumite criterii în considerare atunci când alegi inelul:

  • Alege o bijuterie autentică

Dacă îți dorești ca inelul de logodnă să fie o bijuterie pe care iubita ta să o poarte o viață întreagă, alege materiale de cea mai bună calitate, de la branduri renumite. Piața de bijuterii pune la dispoziție inele de logodnă superbe pentru care poți opta.

  • Orientează-te spre metale și pietre prețioase

Valoarea unei astfel de bijuterii poate face diferența, motiv pentru care experții sunt conștienți de acest aspect și de faptul că inelul de logodnă este o investiție pe termen lung. Dovada vie o reprezintă inelele de logodnă cu diamante sau alte pietre prețioase!

  • Optează pentru un mesaj gravat

Oferirea inelului de logodnă iubitei tale poate veni cu o surpriză și aici facem referire la inscripționarea unui mesaj în interiorul inelului de logodnă, plin de însemnătate pentru ambii parteneri. Cu siguranță acest detaliu va fi unul remarcabil!

Ține cont de toate aceste aspecte și cu siguranță vei reuși să alegi cel mai frumos inel de logodnă pentru viitoarea ta soție. Apoi nu mai rămâne decât să oferi inelul persoanei pe care o iubești din tot sufletul și să auzi mult-așteptatul „DA!”.

Sursa foto: shutterstock.com