Bucuresti

Cum să-ți răsfeți pisica: 5 idei simplu de pus în practică

Cum să-ți răsfeți pisica: 5 idei simplu de pus în practică

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
352

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu toții ne dorim ca animalele noastre de companie să fie cât mai fericite, așa că le răsfățăm din plin de fiecare dată când avem ocazia. Pisicile sunt animale mofturoase din fire, care pot deveni temperamentale atunci când există ceva care le supără. Acest lucru îi determină pe proprietarii de feline să le răsfețe foarte mult și să le trateze cu foarte multă atenție.

Dacă și tu ai o pisică și vrei să îi arăți cât de mult o iubești, iată câteva idei la care să apelezi care cu siguranță vor fi pe placul său.

1. Cumpără-i obiecte pe care să le poată zgâria

După cum bine știm cu toții, una dintre pasiunile pisicilor este să zgârie și să își ascută ghearele pe diverse obiecte. Acest lucru poate deveni o problemă pentru mobila ta, deoarece aceasta se poate deteriora foarte ușor. Însă, nu trebuie să îi interzici pisicii o activitate pe care o iubește atât de mult atunci când poți cumpăra un obiect special destinat pentru asta. Obiectul în cauză vine de obicei sub forma unui mic stâlp sau chiar și o protecție pentru canapea, acoperite de un material abraziv, pe care pisicile vor adora să îl zgârie. Astfel, îi vei oferi felinei tale un obiect nou în casă asupra căruia să își concentreze atenția.

2. Joacă-te zilnic cu ea

Deși pisicile sunt animale destul de independente, ele au nevoie de foarte multă atenție. Așadar, un alt mod grozav de a o răsfăța este prin joacă. Îi poți cumpăra acesteia jucării speciale pentru pisici sau poți utiliza diverse obiecte din casă. De foarte multe ori, pisicile vor fi impresionate mai mult de o simplă bucată de hârtie în favoarea unei jucării. Dacă îi vei dedica timp și atenție, felina va fi mult mai fericită și va simți cât de mult o iubești.

3. Amenajează-i un culcuș

Un alt lucru pe care pisicile îl iubesc la nebunie este somnul. De aceea, poți amenaja un culcuș într-un loc ferit și călduros, unde acestea să se simtă cât mai confortabil și în siguranță. Poți alege un pat special pentru pisici, însă de foarte multe ori acestea vor fi atrase de obiecte obișnuite precum cutiile. Dacă tocmai ai primit un colet și observi că pisica ta a pus stăpânire pe cutia în care l-ai primit, îi poți face o plăcere felinei tale și o poți transforma în noul său culcuș.

4. Oferă-i locuri pentru cățărare

Înălțimile sunt o altă pasiune de-a pisicilor. Vei observa cum acestea vor încerca să se cațere peste tot și să exploreze toate locurile înalte. Poți fie să le permiți accesul în aceste zone din casă, fie să creezi tu locuri speciale pentru cățărare. Există și opțiunea de a cumpăra un ansamblu de joacă înalt, în care pisicile să poată sări și care să le țină ocupate toată ziua.

5. Răsfaț-o cu hrană delicioasă

În cele din urmă, trebuie să menționăm și faptul că pisicile sunt niște adevărate gurmande. De fiecare dată când le vei hrăni, acestea vor fi cele mai fericite. Dacă vrei să le răsfeți cu adevărat și să le oferi ceva deosebit, poți opta pentru diverse recompense sau pentru sortimente delicate, cu arome fine. Urmărește acest spot Purina Gourmet Perle și alege o rețetă rafinată, perfectă chiar și pentru cele mai mofturoase pisici.

Pisica ta merită tot ce este mai bun! Apelează la toate aceste sfaturi pentru a o face pe mica ta felină să se simtă cât mai răsfățată și iubită. Astfel, vei avea mereu o pisică fericită și mulțumită, care îți va înveseli fiecare zi.

Sursa foto: news18.com