Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cursuri de programare pentru incepatori fie ca ai 12 ani, fie 60! O cariera in IT poate incepe oricand!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pasiunea nu are varsta, iar pasiunea pentru codare cu atat mai putin! Acum, poti lua in considerare participarea la cursuri de programare pentru incepatori fie ca ai 12 ani, fie 60, in cadrul unui program unic pe piata din Romania.

Mentoratul raspunde nevoii celor care isi doresc sa invete sa scrie cod curat si corect si ii sustine cu un concept unic pe piata de cursuri programare incepatori WellCode este o platforma care functioneaza ca o carte interactiva, gandita si organizata dupa modelul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

Pe parcursul colaborarii cu cei doi giganti IT, Petru Trimbitas – fondatorul mentoratului – a observat si constientizat importanta suportului psihologic in dezvoltarea profesionala si obtinerea succesului. Astfel, pe parcursul acestui mentorat vei beneficia de putin mai mult decat niste cursuri de programare pentru incepatori clasice. Odata intrat in program, mentorii si coachii vor fi cei care te vor ajuta sa te dezvolti in ambele directii: profesional si personal.

Din punct de vedere profesional, parcursul tau va prinde forma sub atenta supraveghere a mentorilor, care iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre gasirea solutiei ideale pentru problemele de pe platforma. Fiecare solutie gasita se va concretiza intr-un pas inainte pe platforma, iar vizualizarea in timp real te va motiva sa nu renunti si te va ajuta sa ramai concentrat pe atingerea obiectivului tau: angajarea ca programator in cel mai scurt timp posibil.

Daca in cazul clasicelor cursuri de programare pentru incepatori formarea ta s-ar incheia odata cu parcurgerea notiunilor teoretice, nu este si cazul mentoratului mai sus mentionat. Programul gandit de Petru Trimbitas iti asigura formare completa, de la primul ”Hello” pana la ”M-am angajat!”. In consecinta, dupa ce vei reusi sa rezolvi problemele de pe platforma integral, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. Pasul urmator il reprezinta rafinarea abilitatilor soft skills si tehnice, astfel incat sa reusesti sa treci cu brio de interviu.

Dezvoltarea profesionala este sustinuta si completata de dezvoltarea personala. In cadrul modulului acesta, coachi cu experienta vasta in domeniul psihologiei te vor ajuta sa iti identifici gandurile si emotiile negative. Totodata, te vor ajuta sa iti dezvolti strategii si tehnici de gestionare ale acestora, astfel incat sa reusesti sa iti concentrezi atentia asupra a ceea ce te intereseaza cu adevarat: dezvoltarea abilitatii de a scrie cod curat si corect, pentru a obtine un prim job in programare.

Coachii te vor sustine, de asemenea, sa pui bazele unui stil de viata sanatos, care sa implice o dieta alimentara corespunzatoare, o igiena a somnului corecta si activitate fizica, care sa te ajute sa combati sedentarismul si efectele nocive ale acestuia. Toate aceste actiuni au ca obiectiv cresterea puterii de concentrare si dezvoltarea gandirii analitice, esentiale pentru o cariera in domeniul IT. In plus, coachii iti vor arata cum sa iti dezvolti si abilitatile de comunicare si interrelationare, la fel de urmarite de angajatori ca si cele de scriere de cod.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te de ce programul WellCode este diferit de clasicele cursuri de programare pentru incepatori. In prezent, platforma a ajuns la aproape 200.000 de utilizatori, cel mai tanar fiind un elev de clasa a IV-a (11 ani), iar cel mai mare, un pensionar de 68 de ani.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro