Bucuresti

De ce tinerii din ziua de azi au nevoie de cursuri de dezvoltare personala?

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Societatea se afla intr-o continua schimbare si, pentru a tine pasul cu ea, tinerii au nevoie de o pregatire speciala. In ziua de astazi, nu mai sunt suficiente cunostintele de ordin teoretic pe care scoala traditionala le ofera. Pentru a fi impliniti pe plan personal si profesional, elevii ar trebui sa participe la cursuri de dezvoltare personala, menite sa ii invete cum sa se descurce in viata reala.

Aici intervine rolul Success Academy, o „altfel de scoala”, care vine in completarea programei scolare clasice. Trainerii cu experienta le ofera tinerilor toate cunostintele de care au nevoie pentru a se bucura de succesul dorit indiferent de traseul profesional ales. Descopera care sunt motivele pentru care fiecare elev ar trebui sa participe la cursuri de dezvoltare personala!

1. Traineri cu experienta
Success Academy este formata dintr-o echipa cu experienta in livrarea programelor de training catre tineri. Trainerii lucreaza de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale si al educatiei sunt familiarizati cu problemele cu care elevii se confrunta odata ce au absolvit liceul.

2. Concept unic
Academia reprezinta un concept unic in spatiul educational romanesc, fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business. Totodata, trainerii sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces de durata si ofera un program complet si coerent, 100% pragmatic.

3. Implicare
In continuarea argumentului anterior, trebuie mentionat faptul ca trainerii Success Academy stiu ca fiecare persoana este diferita si are propria modalitate de a evolua. De aceea, participarea la cursuri de dezvoltare personala este completata de urmatoarele activitati:

  • Feedback individual;
  • Directionarea tinerilor catre obiective ambitioase, care li se potrivesc;
  • Parteneriat cu parinti in vederea sustinerii copilului;
  • Evaluare continua a performantelor.

4. Orientare catre rezultate

Scopul Academiei este indeplinit doar in momentul in care cursantii au descoperit ceea ce isi doresc cu adevarat sa faca si au reusit sa obtina tot ceea ce si-au propus. Trainerii sunt, la randul lor, parinti si isi doresc ca energia tinerilor sa fie canalizata in directia potrivita. Alaturi de copii si de parintii, acestia ii vor ajuta pe cursanti sa gaseasca solutii la orice problema.

Cum te inscrii?

Daca vrei sa participi la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala, nu trebuie decat sa accesezi platforma online successacademy.ro si sa completezi formularul de pe prima pagina. In scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant al Academiei, alaturi de care vei programa o sedinta Demo. Participarea la aceasta este complet gratuita, iar aici sunt invitati atat parintii, cat si copiii. In timp ce elevii iau parte la o sesiune demonstrativa de cursuri de dezvoltare personala, parintii au o discutie sincera cu un trainer din Academie, de unde pot afla orice informatii doresc. Decizia de inscriere la program se ia acasa, impreuna cu familia.

Cum sunt organizate cursurile?

Anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani si tine cont de structura anului scolar in ceea ce priveste vacantele si zilele libere. Saptamanal, elevii vor participa la doua sesiuni de curs:

  • 1 sesiune de Leadearship (in limba romana)
  • 1 sesiune de English Thinking Training (in functie de nivelul de engleza al participantilor, grupele sunt impartite dupa cum urmeaza: incepator, intermediar si avansat).

Pentru a-si dezvolta personalitatea prin antrenarea coerenta a abilitatilor de lider, tinerii au nevoie de cursurile oferite de Success Academy. Doar astfel, vor reusi sa faca cele mai bune alegeri si sa se bucure de rezultate de exceptie in viitor!