Bucuresti

Dezinfectantii profesionali din scoli, esentiali pentru sanatatea copiilor nostri!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
80

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Redeschiderea scolilor si reluarea ritmului firesc de invatare au fost asteptate cu nerabdare de toti cei implicati in procesul de invatamant: elevi, profesori si parinti. Odata cu revenirea la scoala, copiii pot sa socializeze si sa se bucure din nou de toate avantajele interactiunii fata in fata. In plus, confortul lor psihic este mult sporit atunci cand pot sa isi vada profesorul in realitate si nu doar pe ecranul telefonului, laptopului sau tabletei.

Insa pandemia este inca departe de a se fi incheiat, iar masurile de protectie sunt mai necesare decat oricand. In aceste conditii, devine cu atat mai importanta reducerea riscului de contaminare biologica, cu ajutorul unor dezinfectanti profesionali. Intr-o scoala normala din mediul urban, interactioneaza sute de elevi si zeci de profesori. Cu totii trebuie sa fie protejati de orice pericol, astfel ca este necesara folosirea unor dezinfectanti profesionali de cea mai buna calitate in toate spatiile comune. Este vorba de intrarile in scoala, de salile de clasa, dar si de cancelarie, de holurile scolii si de toalete. Care sunt, asadar, produsele recomandate?

Dezinfectantul pentru suprafete Mandarin & Clove Bud
Mandarin & Clove Bud face parte dintr-o gama de dezinfectanti profesionali de ultima generatie, pe baza de compusi cuaternari de amoniu. Are o formula chimica extrem de complexa, care asigura atat dezinfectia, cat si curatarea suprafetelor. Efectul sau biocid este garantat, atat in conditii de murdarie, cat si in conditii de curatenie. In 5 minute, substanta distruge bacteriile si fungii, fapt constatat de institutii de prestigiu.
Produsul este disponibil in patru variante diferite de parfum: mandarin & clove bud, fresh breeze, pine waterfalls si morning rose.

Dezinfectanti profesionali pentru maini

Pe langa curatarea suprafetelor, la fel de importanta este si dezinfectarea mainilor. Foarte usor de purtat, deoarece nu este grea si nu ocupa spatiu, este sticluta de dezinfectant de 50 de mililitri, cu efect biocid garantat. Produsul are cel mai performant sprayer, care lanseaza pe maini o perdea fina de dezinfectat. In numai 30 de secunde, bacteriile, virusurile si fungii sunt distrusi in intregime, cu o eficacitate maxima. In plus, utilizarea este simpla: produsul se pulverizeaza in causul palmei, dupa care se freaca bine ambele maini, pe o parte si pe alta, pana cand gelul intra in piele. In acest interval, nu este recomandat sa te speli sau sa te stergi pe maini.

Cele mai bune solutii oferite de Dezinfectanti.ro
Compania Dezinfectanti.ro este un producator si distribuitor de dezinfectanti profesionali, care isi propune sa le ofere clientilor produse de cea mai buna calitate, dintr-o gama variata. Fie ca sunt disponibile sub forma de gel, de spray sau de servetele, produsele sunt proiectate si fabricate in urma unui amplu proces de cercetare, in care fiecare client poate sa aiba incredere maxima.

Disponibile in magazinul online, produsele pot fi comandate oricand, la orice ora din zi si din noapte. In acest fel, poti fi sigur ca elevii vor profita de toate avantajele oferite de prezenta fizica la scoala, reducand in acelasi timp, la minimum, riscurile de imbolnavire!