Bucuresti

E-camere.ro – solutia ideala pentru a oferi securitate spatiilor prin camere supraveghere exterior

E-camere.ro – solutia ideala pentru a oferi securitate spatiilor prin camere supraveghere exterior

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
567

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sporirea sigurantei mai ales in cazul unui spatiu comercial nu mai este de mult un simplu moft ci mai mult o necesitate. Pentru acest lucru este esential sa montati camere supraveghere exterior intrucat sunt cele mai eficiente modalitati prin care puteti sa preveniti cazurile infractionale dar si actele criminale. Cotele acestora s-au ridicat in mod alarmant la nivel mondial si prin intermediul camerelor de supraveghere veti avea control total asupra la tot ce intra sau iese din sediul dumneavoastra.

Conditii pentru a beneficia de performantele camerelor de supraveghere


In cazul producerii unor acte criminale sau de jaf instanta accepta drept probe numai dovezile video intrucat sunt cele mai convingatoare resurse. Desigur, un astfel de scenariu este de preferat sa fie evitat si tocmai acesta este rolul acestor camere supraveghere exterior. Dar, exceptand performanta, calitatile echipamentului si facilitatile aduse, este foarte important si modul in care se realizeaza montajul lor. Evident, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a facilita supravegherea intregului spatiu si anume:

  • Instalarea unui numar suficient de camere supraveghere exterior pentru a putea monitoriza intregul perimetru
  • Eliminarea unghiurilor moarte care se creeaza prin montajul necorespunzator si obturarea imaginii datorita unor elemente mobile
  • Setarea camerelor de supraveghere astfel incat imaginea sa ofere toate informatiile necesare despre activitatea desfasurata in spatiul respectiv
  • Alegerea locatiilor astfel incat sa nu creeze campuri vizuale prea largi

Pentru evitarea acestor probleme se iau in considerare toate datele pe care le ofera spatiul si se proiecteaza modul in care vor fi pozitionate camerele de supraveghere. In plus, pentru a asigura eficienta monitorizarii intregului spatiu, intotdeauna cand vine vorba despre camere de supraveghere, vorbim si despre unitati de stocare a datelor. Aceasta se poate realiza pe HDD-uri pentru sporirea sigurantei datelor colectate sau se pot crea partitii separate pe un calculator unde accesul catre filmari se face numai de catre persoanele autorizate.
E-camere.ro va ofera solutii eficiente si performante pentru a asigura securitatea sediilor

Impreuna cu sistemele de supraveghere a incintelor trebuie luate in calcul si metodele de implementare a noii modalitati de asigurare a sigurantei. Prin intermediul E-camere.ro oricine isi doreste sa achizitioneze astfel de sisteme de supraveghere primeste solutii complete si durabile, astfel incat accesul persoanelor in diferite parti ale sediului este complet monitorizata. Solutiile oferite sunt complete si se preteaza pentru utilizarea lor atat in sediile companiilor cat si in zonele rezidentiale unde se doreste sa se intareasca securitatea.

E-camere.ro reprezinta solutia ideala pentru a va monta camere supraveghere exterior si va sta la dispozitie cu o serie de oferte imbatabile, avand un raport calitate – pret avantajos. Modelele de camere de supraveghere pentru exterior se caracterizeaza prin performanta intalta, functionalitate si caracteristici tehnice deosebite pe care le puteti vizualiza pe website-ul nostru www.e-camere.ro.

In afara de aceste elemente vi se va pune la dispozitie mentenanta, asistenta tehnica si consultanta specializata, astfel incat sa puteti sa profitati de buna operare a sistemelor de supraveghere achizitionate dar si de avantajele care le insotesc.

Autor

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta