Bucuresti

Echipamente de protecție necesare într-un salon de frumusețe

Echipamente de protecție necesare într-un salon de frumusețe

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
83

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre prioritățile multor afaceri este aceea de a oferi un mediu sigur pentru clienți și angajați în egală măsură. Pandemia de coronavirus a schimbat modul în care multe afaceri se concentrau pe măsurile de protecție, igienă și siguranță pe care le oferă clienților și personalului și cu siguranță aceste noi reguli vor rămâne împământenite de acum înainte, indiferent de evoluția acestui context pandemic în care ne aflăm.

Echipamentele de protecție pentru angajați nu vor mai putea fi ignorate și nici nu vor mai fi abateri, tocmai pentru că există atât măsuri impuse de autorități, dar și o atenție deosebită din parte clienților care vor începe să devină tot mai selectivi cu furnizorii de servicii. Și vor avea de câștigat de acum înainte doar cei care iau toate măsurile de protecție și respectă regulile sanitare cu strictețe.

Saloanele de frumusețe se regăsesc pe lista acelor furnizori de servicii unde respectarea măsurilor de igienă, protecție, siguranță va fi condiția principala ca un client să le treacă pragul.

Echipamentele de protecție DispoTrading au tocmai acest rol: îți protejează sănătatea și ești în siguranță, atunci când ești la muncă. Munca într-un salon de frumusețe, coafor, barber shop, centru de manichiură sau cosmetică, sunt locuri în care distanțarea fizică nu este posibilă, între cel care oferă aceste servicii și client. Și atunci măsurile de protecție cu ajutorul echipamentelor de protecție care respectă toate standardele sunt obligatorii. Pentru astfel de locuri, specialiștii în sănătate recomandă purtarea mănușilor, șorturilor, și în anumite cazuri, în funcție de tratamentele care se aplică, protecție pentru ochi.

Care sunt echipamentele necesare atunci când lucrezi într-un salon de frumusețe?


Unele locuri de muncă, precum coaforul, frizeriile, centrele de frumusețe, saloanele de tatuaj și așa mai departe necesită o apropiere fizică mai mare de client, așadar trebuie luate măsuri speciale de protecție pentru a compensa în acest fel lipsa distanțării.

Atunci când oferi acest tip de servicii, trebuie să porți echipamente de protecție suplimentare față de cele pe care le purtai poate înainte de această perioadă, în acest fel atât angajații cât și clienții sunt în siguranță. Se recomandă ca atunci când interacționezi cu clienții într-un astfel de mod să porți, pe lângă masca obligatorie și poate și viziera pentru extra protecție, mănuși de unică folosință pentru ca acestea împiedică inclusiv transmiterea unor boli de piele, ochelari de protecție, șorț și halat. Atunci când ești camuflat cu hainele de protecție, peste cele pe care le porți în mod obișnuit, este mai ușor să le îndepărtezi pe primele dintre ele, la finalul zilei de muncă.

De ce trebuie să ții cont atunci când cumperi echipamente de protecție pentru salon

Atunci când decizi ce tip de echipamente de protecție sunt necesare pentru echipa salonului tău trebuie să ții cont de câteva aspecte, pentru ca acestea să nu se transforme într-o bătaie de cap în plus pentru angajați și nici pentru tine. Care sunt pericolele care apar cel mai frecvent în salon pentru că în funcție de acest aspect vei ști ce anume este necesar să achiziționezi. Echipamentele de protecție sunt potrivite condițiilor de muncă și mediului în care vă derulați activitatea. Oferă nivelul optim de protecție de care echipa salonului are nevoie.

Angajații salonului au nevoie de un training special pentru a învăța să folosească și să întrețină echipamentele de protecție. Este important ca fiecare să știe cum să curețe să repare sau să înlocuiască echipamentele de protecție folosite pentru că doar acest lucru le asigura siguranță în proporție de 100%. Curățarea oricărei haine este importantă pentru menținerea igienei, de la îmbrăcămintea casual la uniforme de lucru. Dar curățarea hainelor de protecție este extrem de importantă. Păstrarea hainelor de protecție curate și bine întreținute este cea mai bună modalitate de a te asigura că își fac bine treaba.

Îmbrăcămintea impermeabilă poate fi ștearsă cu șervețele antibacteriene pentru a distruge germenii și a elimina alte substanțe chimice. De asemenea, pot fi curățate în mașinile de spălat pentru a asigura o curățare optimă și în profunzime. Îmbrăcămintea din țesături trebuie spălată la temperaturi ridicate cu detergent eco pentru cele mai bune rezultate. Toate echipamentele de protecție trebuie spălate și curățate corespunzător înainte și după utilizare.

Sursa foto: cdn.pixabay.com/photo/2019/03/08/20/17/beauty-salon-4043096_960_720.jpg