Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ești în căutarea unui apartament nou? Iată ce oferă o un dezvoltator imobiliar

Ești în căutarea unui apartament nou? Iată ce oferă o un dezvoltator imobiliar

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
311

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ai intenția de a cumpăra o casă sau un apartament nou - asigură-te că citești următorul articol! Vei descoperi pe parcursul materialului căror detalii să le acorzi atenție atunci când te decizi să achiziționezi un apartament aflat în stadiul de proiect, care sunt avantajele și dezavantajele unei astfel de soluții.

Apartament de la un dezvoltator imobiliar – ce este inclus?


Deși dezvoltatorii pot adopta standarde de calitate diferite pentru proiectele în care investesc, ar trebui să știi că fiecare dintre aceștia oferă de obicei soluții similare. Acest lucru se datorează concurenței ridicate de pe piața imobiliară. În oferta dezvoltatorilor de case sau apartamente pot fi incluse, în cazul locuințelor la cheie, finisaje precum:

  • tencuială pe pereți și tavane și vopsea lavabilă albă,
  • șape de beton pentru pardoseli, pardoseli cu parchet, gresie sau piatră naturală,
  • instalații electrice, centrală termică, instalații sanitare, apă și canalizare,
  • ușă de intrare și uși de interior,
  • ferestre și pervazuri exterioare,
  • gresie pe balcon sau terasă și balustrade,
  • poartă de intrare și gard, în cazul caselor,
  • locuri de parcare amenajate.

De obicei, apartamentele puse în vânzare de dezvoltatori imobiliari Bucuresti, fie că se găsesc în stadiul de proiect sau sunt deja finalizate, sunt situate în zone accesibile, iar multe dintre ele au deja amenajate locurile de joacă sau sunt poziționate în proximitatea unor centre importante pentru desfășurarea activității cotidiene.

Avantaje și dezavantaje ale achiziționării unui apartament în stadiul de proiect


Avantajele unui apartament achiziționat direct de la dezvoltator în stadiul de proiect includ, înainte de toate, o mare libertate în ceea ce privește finisajele. Dacă prețuiești individualitatea în mod special și vrei să te simți 100% ca acasă, trebuie să știi că în locuințele astfel achiziționate se pot monta modele de gresie, faianță, parchet dorite și selectate de tine.

Mulţi dezvoltatori colaborează cu o firma de constructii Bucuresti care oferă clientului posibilitatea de a include în locuinţă alte finisaje decât cele standard propuse în proiectul iniţial. Acest serviciu poate veni cu costuri suplimentare pentru cei ce le aleg. Preţul plătit în plus fiind generat, în cele mai multe cazuri, doar de diferența de preț a materialelor de finisaj incluse. Acest serviciu suplimentar garantează că vecinul nu va avea același finisaj interior ca şi tine: panouri, fitinguri sau gresie în baie. Trebuie să cunoști faptul că vei plăti mai puțin pentru achiziționarea unui apartament cu finisaje standard, din cele oferite de investitor decât pentru unul la cheie cu finisaje personalizate.

Un dezavantaj al achiziţionării unui apartament în stadiul de proiect poate fi legat de finalizarea efectivă a proiectului. Mulţi dezvoltatori se pot confrunta cu lipsă de forță de muncă, cu întârzieri de livrare a materialelor de finisaj, climat nefavorabil pentru executarea lucrărilor sau alte situaţii neprevăzute ce pot decala termenele de livrare ale locuințelor. În cazul dezvoltatorilor cu experiență, astfel de situaţii sunt puţin probabile sau termenele de livrare pot fi depășite cu puţin timp, însă pentru cei ce îşi doresc o locuință nouă, la cheie, bine executată acest aspect rar produce disconfort.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro