Bucuresti

Exclusive Nails Studio

Exclusive Nails Studio

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 61
Telefon
0735165332
Web
https://exclusivenails.ro
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
1687

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

Exclusive Nails Studio Bucuresti

Detinem 10 posturi de manichiura si 4 posturi de pedichiura unde profesionistii nostri va ofera servicii de constructie gel, intretinere gel, manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta si clasica, modele complexe pe unghii, tratamente spa Opi. Totodata va punem la dispozitie 2 cabinete de cosmetica de cea mai buna calitate.

Lucram cu ceara calda traditionala si ceara unica lolosinta, tratamente faciale complexe cu microdermoabraziune, oxigen baric, mezopen, radiofrecventa, wish pro, skin tech dar si tratamente faciale clasice, laminare gene si sprancene, botox pentru gene,gene false fir cu fir, 2 D, 3D.Detinem si departament de coafor unde va putem servi cu servicii de vopsit, tuns, suvite, balyage, coafat, bucle, tuns de la simplu pana la o intreaga schimbare de imagine, tratament brazilian cu Keratina de i dreptare a parului care are o rezistenta pana la 1 an.

Produsele cu care noi lucram sau cel putin mare parte sunt: Bruno Vassari, BCN, Casmara, Crystal Nails, Tiger Nails, Get Nails, Slowianka, Snb, Wella, Alfa Parf, Revlon, Neicha, Lash Secret, HairEvolution.

Orar salon infrumusetare

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 18:00

Filtre salon infrumusetare

Tip: Saloane infrumusetare
Deschis: Sambata
Facilitati: Aplicare gene, Aplicat unghii false/gel, Manichiura, Pedichiura