Bucuresti

Flori în buchet vs flori în cutie - care e varianta preferată a doamnelor?

Flori în buchet vs flori în cutie - care e varianta preferată a doamnelor?

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
84

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Florile sunt mereu un cadou potrivit pentru orice femeie, indiferent ca vorbim de soție, mamă, soră sau prietenă. Dacă vrei să faci o surpriză unei femei din viața ta și nu știi ce să alegi, îți venim în ajutor. Cel mai simplu este să optezi pentru cele de sezon, precum lalelele sau freziile primavara, sau pentru florile care se găsesc pe tot parcursul anului, cum sunt trandafirii. Și relația pe care o ai cu cea careia dorești să-i oferi un buchet are importanță în alegerea ta. Iubitei sau soției oferă-i trandafiri roșii sau albi, puși în cutii pentru flori, în aranjamente florale deosebite. Iar dacă te întrebi care e varianta preferată a doamnelor, buchetele de flori sau cele în cutie, iată după ce ar trebui să te ghidezi în aflarea răspunsului, astfel încât să faci alegerea potrivită.

Flori în buchet


Florile în buchet sunt opțiunea clasică atunci când vrei să oferi unei persoane dragi o astfel de atenție. Dacă știi că femeia specială din viața ta are un anumit tip de flori pe care-l preferă, ideal este să optezi pentru un buchet simplu, cu mai multe fire. Alege trandafiri, lalele, frezii sau orice alte flori favorite și renunța la ambalajul sofisticat. Simplitatea va cuceri persoana căreia i le oferi, iar cel mai mult va aprecia că știi care sunt florile sale preferate. Tot din categoria florilor în buchet fac parte și aranjamentele florale, care presupun combinația de mai multe tipuri de flori, alături de alte fire ornamentale. Poți adăuga ferigă, florile albe mici, numite florile miresei sau alte elemente decorative, totul într-un ambalaj din celofan sau chiar din hârtie de ziar, prins cu panglici în ton cu culorile bobocilor.

Flori în cutie


Dacă vrei să oferi cu adevărat ceva special, atunci florile în cutie sunt alegerea potrivită. Deși e greu de spus dacă femeile le preferă în detrimentul celor în buchet, ele reprezintă o tendință care a luat avant în ultima perioadă, datorită eleganței lor. Extrem de rafinate, florile în cutie sunt și mai rezistente și ușor de îngrijit. În general, cutia conține un burete special, în care sunt înfipte toate firele și care poate fi umezit astfel încât florile să reziste timp mai îndelungat. Pe lângă aspectul estetic desăvârșit, un alt avantaj este că după ce florile se ofilesc, cutia poate fi folosită pentru depozitarea altor obiecte. În plus, o cutie cu trandafiri roșii, de exemplu, oferită persoanei iubite, va fi un cadou veritabil, iar fotografiile vor fi numai bune de postat pe rețelele de socializare.

Ce flori să alegi în funcție de persoana căreia i le oferi

Doamnele și domnișoarele iubesc florile, însă există câteva trucuri după care să te ghidezi în alegerea lor, îndiferent că optezi pentru varianta buchet sau cutie. Oferă mamei, surorii sau colegei de birou lalele, frezii, zambile sau buchete care să conțină mai multe fire din aceste flori de primăvara, combinate. Soției sau iubitei cumpără-i tradafiri roșii, crini albi sau cale galbene, cele din urmă fiind cele mai potrivite pentru aranjamente în cutie. Însă, de departe, cel mai important criteriu de luat în calcul înainte de a alege, este cel care ține de preferințele fiecăreia dintre femeile din viața ta. Dacă știi că adoră trandafirii, nu-i lua crini. În cazul în care adoră florile de primăvară, atunci profită din plin de perioadele de 1 și 8 Martie. Așadar, soției poți să-i iei trandafiri de orice culoare, mamei oferă-i crizanteme sau gerbera, colegei de birou crini sau cale, la fel și surorii tale sau unei foarte bune prietene.

Nu există femeie care să nu fie plăcut surprinsă de un buchet de flori oferit din suflet, fie că e vorba de o zi specială sau pur și simplu îți dorești să-i arăți iubirea, afecțiunea sau recunoștinta ta.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/buchet-buchet-de-lalea-lalele-flori-3158358/