Bucuresti

Garantia kilometrilor reali la o masina second-hand. Alegerea potrivita pentru calatorii fara griji

Garantia kilometrilor reali la o masina second-hand. Alegerea potrivita pentru calatorii fara griji

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
534

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand esti in cautarea unei masini second-hand Germania, cea mai mare provocare e data de kilometri reali, dar si de un test drive real si complet, care nu poate scapa din vedere nici cea mai mica defectiune tehnica. Adesea, investitia in masini second-hand Germania poate fi considerata un risc, din motive ce tin de interesul vanzatorilor de a obtine un profit sigur, ascunzand istoricul accidentelor sau numarul de kilometri, prin procedee binecunoscute tot mai frecvente in domeniu.

Exista o metoda de a te asigura ca nu te vei confrunta cu astfel de situatii? Raspunsul este da! Sunetul de simfonie al cilindrilor la turatie, fiablitatea, dotarile confortabile, stabilitatea si acceleratia superioara – toate se gasesc acolo unde dealerii auto profesionisti au al saselea simt dezvoltat si garanteaza calitatea la fiecare cheie in contact. Atunci cand cauti „masini second hand germania”, te vei intalni cu o diversitate de oportunitati de cumparare a autoturismelor aduse din afara granitelor tarii. Fii sigur ca faci o alegere corecta, care se asigura, la randul ei, ca te vei putea bucura de rezultate pentru un timp indelungat. Cum? Afli chiar din acest articol!

Primul test drive face diferenta

In parcurile auto la nivel profesionist vei avea oportunitatea de a face primul test drive gratuit, dupa ce vei fi informat, in mod complet, despre istoricul masinii puse in circulatie. Astfel de dealeri auto vor avea un portofoliu de autoturisme verificate de cei cu expertiza, inainte de a fi puse spre comercializare, tocmai pentru a atenua din posibile riscuri ce pot aparea in timp. Daca te vei gasi intr-un astfel de mediu de cumparare, achizitia va fi un proces mult mai relaxat pentru tine, dar si pentru bugetul pe care nu vei risca sa il investesti intr-o masina cu probleme. De aici si un alt avantaj pentru tine, ca potential cumparator: garantia kilometrilor reali.

Garantia kilometrilor reali exista cu adevarat

Chiar si in cazul masinilor second-hand aduse din Germania, vei putea sa te bucuri de acest beneficiu, acolo unde dealerii auto fac aceste verificari si testari inainte ca tu, in calitate de cumparator, sa ai primul contact direct cu vanzatorul. Calitatea unor astfel de servicii este un diferentiator puternic fata de alte medii de achizitie, in favoarea tuturor cumparatorilor care isi doresc o masina second-hand, la un pret adaptat la buzunarul fiecaruia. Sub forma unei garantii a increderii, aceste servicii pot fi numite „cel de-al saselea simt” pentru calitate, prezent in parcurile auto profesioniste din Romania care functioneaza ca o platforma de vanzare pentru persoanele cu masini aduse din Germania ce cauta sa gaseasca cumparatori.

Garantie service de pana la 12 luni in parcuri auto cu renume

Un alt beneficiu derivat din primele doua amintite mai sus, este acela al garantiei service de pana la un an pentru o masina achizitionata. Exista o astfel de oportunitate, acolo unde dealerii auto respecta garantia calitatii cu adevarat, nefiind doar o tehnica de marketing pentru atragerea cumparatorilor. Dovada a promisiunii implinite: cele 12 luni in care asigura lucrarile de service ale unui autoturism vandut de ei.

Si-acum intrebarea este: unde gasesti toate aceste beneficii?

O surpriza in domeniu, autogeist.ro sunt cei care nu doar garanteaza, ci si ofera aceste avantaje reale tuturor cumparatorilor interesati de o masina second-hand din Germania. De aceea ii si recomandam: Autogeist.ro este aliatul nr.1 al celor bine documentati ce doresc sa achizitioneze masina mult visata.

Autor