Bucuresti

Idei de cadouri amuzante pentru persoanele dragi

Idei de cadouri amuzante pentru persoanele dragi

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Apartine de
DWF
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Să cumperi un cadou pentru o persoană dragă, apropiată e o adevărată provocare, iar acest lucru se datorează faptului că un cadou este mai mult decât un obiect, este forma prin care îți manifești aprecierea, iubirea, iar unul bine ales poate să transmită un mesaj bine... împachetat. Cu cât cadoul este mai original, cu atât persoana cadorisită va interpreta că îi apreciezi unicitatea și autenticitatea în același mod. În acest sens, avem pentru voi câteva idei de cadouri trăznite.

Căni cu mesaje sau forme haioase

Ai o persoană dragă pe care ți-ar plăcea să o distrezi cu ocazia fiecărei guri de cafea savurată? Nimic mai simplu! Oferă-i o cană cu mesaj haios sau stilizată sub o formă amuzantă, neobișnuită! Ai putea crede că e un cadou destul de comun, dar tocmai mesajul o face să fie altfel, alege un mesaj potrivit persoanei, dar și simțului de umor pe care îl posedă. Încă un motiv pentru a avea certitudinea că nu dai greș: o cană va fi utilizată cu siguranță.

Brelocul care îți caută cheile

Da, există așa ceva! În mod cert, te deranjează că partenera ta își caută mereu cheile rătăcite. Așadar, cu un astfel de cadou atingi două obiective dintr-un foc: tu nu te mai stresezi, ea le găsește ușor. Tot ce trebuie să facă este să atașeze gadgetul la chei, iar atunci când acestea iau o cale numai de ele știută, nu trebuie decât să fluiere, iar brelocul va începe să lumineze și să emită semnale sonore până când cheile vor fi localizate.

Mască de dormit care are căști integrate

Trebuie să faci un cadou unei persoane dragi care adoarme greu? Poate chiar are un ritual de seară și trage draperiile astfel încât să nu pătrundă pic de lumină, asigurându-se că nicio lumină aprinsă nu transmite semnale perturbatoare. Știm de ce cadou s-ar bucura: masca de dormit care are măști integrate. O pui la ochi, se face beznă. În plus, poți să asculți muzică liniștitoare, relaxantă care să îl aducă pe Moș Ene mai repede la gene.

Covor de jocuri

Te pregătești să mergi în vizită la un prieten care are copii și vrei să iei un singur cadou de care să se bucure toți cei din familie? Covorul de jocuri e cea mai potrivită variantă. Adulții își vor aduce aminte cu drag de jocurile din copilărie, iar cei mici se vor distra și își vor consuma energia.

Ceas cu alarmă care fuge


Ai un coleg care întârzie mereu și care dă vina tot timpul pe alarmă. Ba că nu a auzit-o, ba că a dat cu snooz. Ajută-l să întârzie din alte motive nu pentru că ar fi trezirea anevoioasă! Oferă-i în dar un ceas cu alarmă care fuge. Astfel, o să îl ajuți să se trezească și în formă, ca să prindă ceasul va fi nevoit nu doar să se dea jos din pat, ci și să facă pași în ritm alert.

Cutii de economii Pisica

Hoțomană Acesta este cadoul cel mai potrivit pentru persoanele care iubesc felinele, dar cărora le place și să facă economii. Oricum, greu să îi reziști pisicuței, așa că o să îți fie mai ușor să pui bani deoparte. La o primă vedere, cutia pare închisă, dar atunci când simte moneda, pisica iese repede și trage cu lăbuța economiile în interior, dar vorbim de o pisică tare politicoasă, înainte de a se retrage îți oferă un Miau de mulțumire!

Toate aceste idei de cadouri amuzante reușesc să ofere acestui gest memorabilitate. În plus, persoana dragă primește la pachet și o porție zdravănă de bună dispoziție. Ca să dublezi efectul unui astfel de cadou, nu îți rămâne decât să îl însoțești de o felicitare cu o urare în aceeași notă.

Sursa foto: hpixabay.com