Bucuresti

LeasingAutomobile.ro – Audi second-hand de cea mai buna calitate

LeasingAutomobile.ro – Audi second-hand de cea mai buna calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
816

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Autoturismul este un accesoriu pe care este necesar sa-l detinem. Toate activitatile cotidiene au in plan central existenta deosebita in vietile noastre a masinilor. Pentru a reusi sa va alegeti modelul preferat, compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor o gama foarte variata de modele Audi second hand cu insusiri si caracteristici tehnice performante, dintre cele mai diverse.

Compania Leasing Automobile – Lider pe piata privata a vanzarilor de masini second hand

Compania Leasing Automobile este formata din profesionisti in domeniul vanzarilor de masini performante, de tip second hand din gama premium. Aceasta companie are o activitate care excede 15 ani, timp in care si-a perfectionat constant serviciile si a satisfacut fiecare comanda din partea clientilor, indiferent de preferinte si exigente.

Mai mult, compania Leasing Automobile asigura pentru fiecare autoturism comercializat:
  • Certificat de buna functionare pentru orice masina achizitionata;
  • Transport gratuit pe intreg teritoriul tarii;
  • Revizii efectuate de catre specialistii Leasing Automobile la predarea masinii;
  • Garantie de 3 luni raportata pentru fiecare 15 000 km rulati.

Leasing Automobile – Dealer auto specializat

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor mai multe metode de achizitionare a masinii visate. Printre acestea se numara:
  • Metoda contractarii prin leasing – Este o metoda care incepe sa aiba un avant extrem de vizibil fata de celelalte modalitati clasice. Este o metoda foarte eficienta, care ofera siguranta si accesibilitate pentru orice pasionat de masini performante. Contractul de leasing este solutia perfecta pentru acei clienti care nu detin suma integrala necesara pentru achizitionarea masinii dorite in momentul cumpararii acesteia;
  • Metoda schimbului auto – Modalitate prin care clientul poate schimba masina veche cu una noua aleasa din portofoliul sau parcurile auto ale companiei Leasing Automobile;
  • Metoda achizitionarii la pret intreg – Aceasta modalitate de plata ramane totusi varianta clasica utilizata de toti cei care vor sa fie proprietari intr-un timp cat mai scurt.

Audi second hand pentru calatorii de neuitat

Compania Leasing Automobile ofera pentru clientii sai o multime de variante pentru a reusi sa va gasiti autoturismul perfect. Astfel, dealerul auto Leasing Automobile comercializeaza masini de la marci celebre, precum Audi, Toyota, Ford, Dacia si multe alte marci cu renume international.

Masinile Audi de vanzare, disponibile in parcurile auto, sunt printre cele mai accesate si populare masini, compania Leasing Automobile oferind un pret incredibil la un o calitate de apreciata de toti cei care au beneficiat de experienta achizitiei in colaborare cu un partener de drum de incredere.

Printre modelele de marci Audi pe care compania Leasing Automobile le comercializeaza se afla:
  • Modelul Audi A6 – Acest model este unul foarte atragator care va reusi sa capteze atentia de la primul kilometru rulat. Fiind un model nou, autoturismul detine mai multe comenzi inovatoare si moderne, menite a duce confortul intr-o alta dimensiune.

Printre caracteristicile acestui autoturism se numara: un rulaj de 89 000 km, o putere de 190 CP, functioneaza pe Diesel, iar capacitatea cilidrica nu depaseste 1 998 cm³. Pretul unui astfel de automobil este de 34 990 de euro;

  • Modelul Audi A4 – Acest model de automobil este unul relativ nou, aparand pentru prima ora in anul 2013. Caracteristicile acestei masini Audi second hand o recomanda a fi o solutie perfecta pentru toti care stau pe ganduri in legatura cu alegerea unui model potrivit.

Puterea de 170 CP, rulajul de 125 000 km si capacitatea cilindrica de 1998 cm³ fac din acest model un model pe care trebuie neaparat sa-l detineti.

Date de contact
Pentru a alege masina dorita, va invitam sa accesati parcul auto online: http://leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488 / 0741414466
E-mail: office @ leasingautomobile.ro / officearad @ leasingautomobile.ro

Autor