Bucuresti

LeasingAutomobile.ro - Numeroase modele auto second hand pentru toti pasionatii de masini performante

LeasingAutomobile.ro – Numeroase modele auto second hand pentru toti pasionatii de masini performante

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
931

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Conceptul de leasing auto este cea mai buna operatiune prin care poti achizitiona un automobil. Prin intermediul sistemului de leasing auto second hand oricine isi poate procura o masina sh, conditiile de cumparare fiind foarte avantajoase pentru client. In cazul in care doriti sa cumparati un automobil performant si sa beneficiati de serviciul de leasing auto, apelati la un dealer autorizat.

Leasing Automobile – Dealer auto cu experienta in domeniul comercializarii masinilor auto second hand
Compania Leasing Automobile se ocupa cu vanzarea de autovehicule rulate de la producatori importanti din Germania si dispune de parteneriate cu firme specializate de leasing pentru auto second hand de calitate.

Pentru toti pasionatii de masini – Atentie sporita la calitatea masinilor vandute de persoane fizice – Siguranta dvs. este foarte importanta
Numerosi pasionati de masini ce vor sa isi cumpere un automobil second hand apeleaza la servicii destinate persoanelor fizice (fie prin intermediul anunturilor on-line, fie in cadrul targurilor auto), dar astfel de servicii nu garanteaza calitatea si buna functionare a autoturismului, dat fiind ca de cele mai multe ori acestea nu dispun de carte de service, kilometri reali rulati, siguranta ca nu este un autoturism furat. Fie masina este scoasa la vanzare dupa o reparatie majora (realizata intr-un service auto neautorizat) sau ca urmare a unui accident pentru care niciodata acesti “vanzatori” nu vor prezenta toate datele reale ale problemelor automobilului.

Leasing Automobile – Dealer autorizat din anul 2000
Pe de alta parte, tot mai multi oameni care doresc sa isi vanda masina rulata apeleaza la numeroase tertipuri, ce pot fi foarte usor evitate in cazul in care apelati la un dealer autorizat.

Beneficiile modelelor auto second hand disponibile in Parc Auto Leasing Automobile
Caracteristici modele si marci auto second hand – disponibile in Parc Auto Leasing Automobile:

  • Toate masinile din gama auto second hand comercializate sunt modele performante importate din Germania, de la producatori recunoscuti international. In cazul in care cumparati o masina noua, multe dintre optiunile integrate in automobilele Leasing Automobile pot fi instalate doar in cadrul reprezentatelor auto, unde preturile unor astfel de servicii sunt foarte mari;
  • Oricare dintre masinile sh au kilometri reali inregistrati, fapt atestat de o echipa specializata in diagnoza auto, si functioneaza la capacitate maxima;
  • Sistemul de leasing, de care puteti beneficia prin intermediul firmelor specializate, in parteneriat cu Leasing Automobile, va asigura posibilitatea (fie prin credit auto, fie prin leasing financiar) sa va bucurati de modele auto performante si foarte bine intretinute, mai ales in cazul in care nu dispuneti de toata suma de bani necesara achizitionarii unei masini.

Parc Auto Leasing Automobile este deschis in fiecare zi (de luni pana sambata)

Accesati acest link: leasingautomobile.ro si vizualizati online numeroase modele si marci auto second hand existente pe site. Pentru a beneficia de serviciul de consultanta auto telefonati la unul dintre numerele de telefon de la cele doua showroom-uri Leasing Automobile:

Pentru Showroom Galati: 0741414488
Pentru Showroom Arad: 0741414466

Leasing Automobile – Date firma
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comertului: J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233

Autor