Bucuresti

LeasingAutomobile.ro – Sageata inaripata, simbol al performantei auto pentru Skoda second hand la preturi avantajoase

LeasingAutomobile.ro – Sageata inaripata, simbol al performantei auto pentru Skoda second hand la preturi avantajoase

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
821

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gandite pentru a fi superioare altor marci auto, masinile marca Skoda sunt printre cele mai populare automobile din intreaga lume. De asemenea, romanii se numara printre milioanele de soferi care prefera sa conduca popularele vehicule realizate in Cehia. Multi dintre conationali achizitioneaza diferite modele Skoda second hand datorita performantei acestui brand si sunt bucurosi sa conduca o astfel de masina.

Cu o traditie de peste o suta de ani, Skoda este una dintre cele mai populare marci auto din lume
Uzina din Cehia produce inca din 1895 masini pe care le exporta pe intreg globul pamanetesc. Tari din Europa, Africa, Asia sau America Latina utilizeaza masinile produse in Cehia, iar soferii care le conduc se declara pe deplin multumiti de achizitiile pe care le-au facut. Masinile marca Skoda se remarca, printre altele, prin inovatie si fiabilitate. Modelele scoase la vanzare sunt adaptate sa raspunda in orice clipa nevoilor tuturor clientilor, fiind adaptate si echipate cu cele mai noi tehnologii din industria auto. Iar toate aceste dotari sunt disponibile si pentru modelele Skoda second hand.

Automobile Skoda care nu polueaza si costa putin
Un alt mare avantaj al modelelor Skoda este faptul ca producatorii din Cehia si-au concentrat atentia pe protectia mediului inconjurator. Tocmai de aceea, ei au creat masini fiabile si nepoluante. Testele arata faptul ca modelel de Skoda emit mai putine gaze toxice pentru atmosfera, iar preocuparea uziei cehe in acest sens este intr-o continua dezvoltare. Dincolo de protectia mediului, masinile fabricate de cehi sunt adaptate puterii economice a clientilor care aleg sa le cumpere.

Astfel, foarte multe dintre modelele produse de uzina pot fi incadrate in clasa economic. Chiar si clientii care nu dispun de fonduri suficiente pentru achizitia unui model nou, isi pot cumpara o masina marca Skoda second hand. Dealerii auto din Romania ofera promotii atractive pentru orice pasionat de automibile care doreste sa achizitioneze un astfel de automobil.

Leasing Automobile asigura cele mai avantajoase oferte pentru masinile Skoda second hand
Daca doriti sa cumparati o masina Skoda rulata, Leasing Automobile este unul dintre dealerii auto care comercializeaza astfel de modele de automobile in Romania. Fie ca este vorba despre Skoda Yeti, Skoda Octavia sau Skoda Superb, masinile oferite de Leasing Automobile sunt importate, de la dealeri autorizati cu care compania se afla in stransa colaborare.

Si pentru ca masinile noi nu sunt accesibile tuturor celor care doresc sa beneficieze de un automobil, Leasing Automobile a creat sisteme de plata avantajoase tuturor celor care isi doresc cu adevarat sa devina posesorii unui automobil. Este vorba despre sistemul de schimb auto si serviciul de leasing financiar. Prin buy-back, clientii ofera dealerului masina veche, urmand apoi sa i se calculeze restul de plata pentru noua masina pe care doreste sa o cumpere.

Sistemul de leasing financiar este similar unui credit bancar. Clientul incheie cu firma de leasing un contrat si se angajeaza sa plateasca o serie de rate lunare. La finalul perioadei contractuale, daca ratele au fost platite fara intarzieri, el devine automat proprietarul automobilului. In cazul in care perioada contractuala a expirat, iar ratele nu au fost achitate integral, Leasing Automobile asigura posibilitatea prelungirii perioadei.

Date de contact
Detalii suplimentare sunt disponibile aici leasingautomobile.ro
Sau la numerele de telefon:
0741414488 / 0741414466.

Autor