Bucuresti
Fara poza

Mancaruri italiene pregatite din dorinta de a suprinde clientii Mezzaluna di Laura cu cele mai sanatoase preparate din Bucuresti

Mancaruri italiene pregatite din dorinta de a suprinde clientii Mezzaluna di Laura cu cele mai sanatoase preparate din Bucuresti

Detalii

Categorie
Retete culinare
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1409

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Una dintre cele mai renumite mancaruri este cea cu specific italienesc. Pretutindeni auzim de mancaruri italiene, care se remarca prin finetea prepararii si diversitatii de ingrediente si alimente, prin flexibilitate, o gama variata de mirodenii si o influenta varietate de retete caracteristice numeroaselor regiuni ca sursa principala de inspiratie. De pe coastele Marii Mediterane au fost aduse influentele arabe, mirodenii si arome exotice si alte tipuri de ingrediente de pe alte continente ce se caracterizeaza prin unicitate si savoare. Felurile de mancare reprezinta un element important al stilului de viata italian si reflecta in principal cultura si istoria acestui popor.

Mezzaluna di Laura – Unul dintre principalele restaurante cu mancaruri italiene pregatite in conformitate cu retete originale


Prin mancaruri italiene intelegem o gama variata de feluri de pizza, nenumarate retete de paste si orez si la fel de multe varietati de branza si soiuri de vin, care pot fi servite chiar in Restaurantul nostru cu specific italienesc Mezzaluna di Laura. In ceea ce priveste mancaririle italiene, acestea reprezinta adevarate delicatese si sunt reprezentate in special de pizza, panettone, risotto (specific Venetiei, care se poate pregati cu ingrediente diferite de la o zona la alta ), zeci de retete de paste, deserturi (strudel cu mere, prajituri cu cartofi, paine cu secara etc), si multe alte retete.

Mancaruri italiene pentru toti cei care isi doresc sa savureze inspiratia Mezzaluna di Laura

Diversitatea macaroanelor specifice Italiei, au o intreaga istorie, si sunt foarte populare in Napoli. De aici a inceput exportul macaroanelor in intreaga lume. Ocupatia musulmana in Sicilia si-a adus contributia asupra bucatariei siciliene. Astfel, au rezultat zeci de retete de paste cu sau fara sos, renumite in intreaga lume, ceea ce caracterizeaza mancarea italiana ca fiind foarte recunoscuta in intreaga lume. Pastele includ fidea in diferite lungimi, latimi si forme.

Diferite ingrediente pentru numeroase mancaruri italiene pentru o gama diversificata de preferinte si gusturi culinare – Paste italienesti

Dupa forma, acestea sunt numite: penne, maccheroni, spaghete, linguine, fusilli, lasagna si mai multe soiuri sunt umplute cu alte ingrediente precum ravioli si tortellini. Intr-o tara a varietatilor este greu de definit un stil culinar propriu al italienilor. Produsele traditionale ale fiecarei regiuni in parte sunt cele care diferentiaza bucataria italiana de altele. Cei care ajung sa viziteze aceasta tara pot remarca faptul ca obiceiurile alimentare difera de la un oras la altul. Fiecare oras are un mod distinct de preparare a carnatilor, branzeturilor, vinului si a painii. Pastele se gatesc diferit in functie de fiecare regiune.

Deserturi italiene mereu proaspete spre satisfactia celor mai rafinati clienti Mezzaluna di Laura

In pofida diferentelor regionale, deserturile sunt caracterizate ca fiind flexibile si inovatoare, fiind pregatite din numeroase ingrediente proaspete gatite la fata locului si combinand legume, cereale, fructe si numeroase tipuri de aluaturi si creme. In cadrul restaurantui Mezzaluna di Laura, veti fi serviti cu cele mai rafinate si delicate mancaruri cu specific italienesc, care au la baza ingredient de calitate.

Date de contact – Restaurant Mezzaluna di Laura

Pentru rezervari sau informatii suplimentare in privinta petrecerilor private puteti telefona la numarul: 0729591469 sau puteti trasmite un e-mail la adresa: rezervari @ mezzaluna.restaurant

Autor

Fara poza