Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Nu pleca la drum fara energia unei baterii auto de calitate! Iata cand o cumperi si cum o alegi!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mai ales atunci cand te confrunti cu temperaturi extreme, precum cele inregistrate de multe ori in Romania pe durata iernii, trebuie sa te asiguri ca vei calatori in cele mai bune conditii, fara a intampina probleme.

Unul dintre elementele de care este neaparata nevoie sa tii cont consta in folosirea unei baterii auto de la Automag performante si aflate in stare excelenta de functionare. Pentru a lua deciziile corecte in aceasta privinta, trebuie sa stii doua lucruri: pe de o parte sa intelegi cand e nevoie sa schimbi vechiul acumulator, iar pe de alta parte sa alegi unul de cea mai buna calitate.

Cele mai frecvente indicii ca a devenit necesara schimbarea vechii baterii auto


Semnalul cel mai des intalnit, pe care sunt capabili sa il recunoasca inclusiv soferii lipsiti de experienta, este reprezentat de pornirea lenta si greoaie a masinii, insotita de obicei si de aparitia unor zgomote nefiresti la motor.

Scaderea intensitatii farurilor reprezinta un alt indiciu care nu trebui ignorat. Aceasta poate avea mai multe cauze, insa exista o modalitate de a verifica daca la originea fenomenului sa afla acumulatorul: trebuie sa verifici daca luminozitatea se reduce si mai mult atunci cand pornesti instalatia de climatizare sau un alt consumator de energie electrica.

Un alt avertisment clar este reprezentat de aparitia unui miros de sulf in interiorul masinii. De asemenea, este o idee buna ca periodic sa verifici aspectul bateriei, pentru a vedea daca nu cumva are suprafata umflata sau deteriorata, caz in care va fi necesar sa o schimbi.

Modelele noi de automobil sunt dotate cu un martor luminos care indica precis momentul in care e necesara schimbarea unei baterii auto. Cand el se aprinde, e clar ca a sosit momentul sa cauti un produs de calitate. Dincolo de toate aceste semnale, trebuie sa stii ca durata normala de viata a unui acumulator de masina este cuprinsa intre 3 si 5 ani. Perioada poate sa creasca in functie de conditiile meteo si de stilul de condus. De exemplu, durata creste daca faci frecvent drumuri lungi sau daca nu locuiesti intr-o zona cu ierni grele.

Cum alegi doar baterii auto de inalta calitate?


Asa cum exista mai multe semnale care iti arata ca a venit vremea sa schimbi acumulatorul, ai la dispozitie mai multe elemente in functie de care poti sa alegi un produs de cea mai buna calitate. Mai inainte de orice altceva, trebuie sa te asiguri cu alegi exact dimensiunile exacte, astfel incat produsul achizitionat sa se potriveasca perfect in compartimentul creat special in acest scop. Altfel, pur si simplu nu va functiona.

Un alt criteriu relevant in cel mai inalt grad este capacitatea, masurata in amperi ora. Sistemul de incarcare al fiecarui automobil este reglat special pentru o anumita valoare, iar o incarcare sensibil superioara sau inferioara ii afecteaza functionarea in mod semnificativ. O atentie speciala trebuie acordata si bornelor, care sunt de mai multe feluri: subtiri sau groase, plate sau cilindrice. La automobilele produse in tarile asiatice, ele sunt montate invers decat la cele fabricate pe continentul european.

Tine cont de fiecare dintre aceste detalii atunci cand cumperi baterii auto si, daca nu te simti sigur pe tine, cere sfatul unui specialist! Astfel, vei avea mereu energia necesara, atunci cand pornesti la drum.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/