Bucuresti

Ojă semipermanentă Venalisa VIP 2

Ojă semipermanentă Venalisa VIP 2

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Edcora
Vizualizari
256

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există magazine online profesionale care comercializează produse profesionale și seturi foarte avantajoase pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri. Enails.ro este unul din cei mai importanți distribuitori din România de astfel de produse. Gama de produse comercializate este atât de diversificată încât, practic, dintr-un singur loc puteți cumpăra online orice tip de produs aveți nevoie: geluri construcție, soluții pregătitoare pentru manichiuri, soluții de degresare, acetonă, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, oje semipermanente, aparatură modernă, kit-uri speciale pentru unghii, produse EVERIN, tatuaje pentru unghii, decoruri unghii, accesorii și ustensile, etc.

Oje semipermanente foarte moderne
Este una dintre cele mai variate categorii de produse comercializate de magazinul online Enails.ro. în oferta acestui magazin online complex veți găsi peste 600 de modele de oje semipermanente de cea mai mare actualitate. Este practic imposibil să nu mulțumiți gusturile tuturor clientelor dumneavoastră, dacă alegeți să colaborați cu această companie. Toate produsele sunt fabricate de brand-uri renumite în întreaga lume: FSM, ROSALIND, VENALISA, MOLLY LAC, EVERIN, CANNI, etc. Este un foarte mare privilegiu faptul că și la noi în țară stiliștii profesioniști pot lucra manichiuri și pedichiuri complexe cu cele mai noi produse din acest domeniu.

Ojă semipermanentă Venalisa VIP 2
Este un lac de unghii foarte pigmentat care asigură o acoperire perfectă aproape a unghiilor naturale. Luciul acestei oje este puternic. Se estompează greu în timp. Deoarece sunt fabricate prin tehnologii inovatoare, oja Venalisa se usucă doar în 30 de secunde la lampa de tip LED sau în 120 de secunde la cea de tip UV. Toate ojele de acest gen pot fi cu succes folosite atât de către saloanele de înfrumusețare profesionale cât și de către persoanele obișnuite care își fac singure unghiile acasă. O manichiură bine realizată la care se folosește un astfel de produs profesional rezistă aproximativ 3-4 săptămâni.

Modalitatea de realizarea a manichiurilor semipermanente cu oje Venalisa este similară celorlalte tipuri de manichiuri semipermanente. Unghia naturală trebuie bine pregătită, prin pilire cu buffere speciale. Apoi se va aplica stratul de Base Coat care trebuie uscat bine cu ajutorul lămpii de tip LED sau UV. După ce v-ați asigurat că acest strat important de Base Coat este foarte bine uscat, puteți aplica un strat de culoare sau chiar două (în funcție de preferințele dumneavoastră!).

Chiar dacă este un lac de unghii lucios și foarte rezistent, producătorul recomandă să aplicați și un strat de Top Coat pentru o mai bună protecție a manichiurii împotriva treburilor casnice sau împotriva apei și substanțelor chimice cu care mâinile vin în contact zi de zi.