Bucuresti

Organizarea dubei pentru transport: 5 secrete

Organizarea dubei pentru transport: 5 secrete

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
245

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Când ești un profesionist în domeniul transportului, duba reprezintă mai mult decât un motor pe patru roți. Și pe bună dreptate. Duba reprezintă a doua casă pentru mulți lucrători în această industrie. Te bazezi pe acest autovehicul pentru a transporta toate materialele și echipamentele de care ai nevoie pentru a-ți face treaba de zi cu zi.

De aceea, interiorul dubei trebuie organizat eficient. Dar cum? Uneori ți se pare că aranjarea echipamentelor nu este decât un puzzle cu multe piese. Dacă te simți copleșit de acest fapt, iată 5 secrete practice să-ți organizezi eficient duba pentru transport.

1. Creează un sistem de organizare
Un sistem de organizare a dubei de transport este similar cu construirea unei case - ai nevoie de o fundație solidă. Încearcă să depozitezi întotdeauna echipamentele grele și voluminoase pe podeaua dubei sau în compartimentele inferioare ale acesteia și lasă spațiu gol în partea de sus pentru materialele mai mici.

Compresoarele de aer, generatoarele și aparatele de curățare sunt câteva exemple de echipamente mari care se găsesc într-o dubă de transport, indiferent de locul de muncă și care creează baza sistemului de depozitare. Depozitarea echipamentelor voluminoase în partea inferioară nu doar că ajută la maximizarea spațiului, dar te va ajuta, de asemenea, să-ți protejezi spatele atunci când trebuie să le ridici.

2. Organizează în direcție verticală
Acest punct este strâns legat de cel menționat anterior. Astfel, după ce ai creat sistemul de organizare, poți începe să depozitezi celelalte echipamente pe verticală, adică de-a lungul pereților interiori ai camionetei.

Sortează materialele și echipamentele în funcție de dimensiune (de la cel mai mare la cel mai mic). Continuă această acțiune până ajungi la tavanul dubei. Poți folosi diferite produse pentru optimizarea spațiului de la Storevan.ro care să te ajute în depozitarea eficientă. O multitudine de tipuri de suporturi pot fi utilizate pentru a atârna materialele și echipamentele de dimensiuni medii, cum ar fi uneltele manuale și cele electrice. Cutiile metalice pentru scule și articolele de dimensiuni mici (șuruburi, cuie etc.) sunt o altă variantă ideală pentru organizarea eficientă a dubei de transport.

3. Folosește spațiul interior al ușilor
Partea interioară a ușilor dubei de transport este o suprafață suplimentară pe care o poți utiliza pentru a maximiza depozitarea. Există sisteme magnetice speciale care pot fi montate pe această suprafață și care reprezintă o soluție excelentă pentru agățarea uneltelor metalice de mână, cum ar fi ciocane, clești și benzi de măsurare.

O altă opțiune de depozitare rentabilă pentru spațiul de pe ușile dubiței este să folosești suporturi de plastic cu buzunare sau separatoare. Acest lucru va eficientiza utilizarea echipamentelor mici și ușoare de care ai nevoie frecvent pe parcursul zilei.

4. Găsește sistemul de iluminare potrivit
Lumina din interiorul dubei de transport este cel mai subestimat instrument pentru o organizare optimă. Un sistem de iluminare potrivit va crește vizibilitatea chiar și în cele mai întunecate colțuri ale dubei tale. Te va ajuta să găsești rapid ceea ce cauți, ceea ce te va ajuta să devii mai productiv în timpul zilei de lucru.

5. Menține curățenia
Deoarece duba de transport este a doua casă, este simplu ca interiorul să devină cât mai dezordonat în timp. Reducerea dezordinii și menținerea curățeniei în duba de transport vor face autovehiculul să pară mai organizat și luminat.

Încearcă să ai la îndemână un coș de gunoi mic, saci de gunoi și șervețele dezinfectante pentru a menține curățenia în duba de lucru.

Sursa foto: shutterstock_2042952230.jpg