Bucuresti

Poate cel mai important parc auto din Romania pentru masini second hand importate din Germania: Leasing Automobile - Dealer autorizat

Poate cel mai important parc auto din Romania pentru masini second hand importate din Germania: Leasing Automobile – Dealer autorizat

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1649

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In orasul Galati, la adresa: Blv. George Cosbuc nr. 138 si in orasul Arad, la adresa: Calea Timisorii nr. 142, este deschis cate un parc auto al unuia dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania. Numeroase modele si marci disponibile in fiecare Parc Auto sunt promovate si comercializate in colaborare cu firma Leasing Automobile care la randul ei colaboreaza cu firme specializate in leasin auto financiar sau credit auto bancar.

Societatea SC Rombac Automobile SRL este detinatoarea a numeroase marci de autoturisme performante importate din Germania sau achizitionate din Romania. Aici puteti gasi, cu cea mai mare usurinta, autoturismul dorit si vi se faciliteaza fiecare etapa a procesului de achizitie, de la alegerea masinii pana la intocmirea documentatiei necesare pentru achizitie prin sisteme avantajoase de leasing financiar sau credit auto bancar.

Parc Auto - Numeroase modele si marci de masini performante

Datorita cererilor foarte mari, dealer-ul autorizat Leasing Automobile reuseste sa aduca pe piata toate modelele de automobile performante: de la berline la autoturisme break, de la limuzine la cabrio sau roadster. Numeroase modele de masini second hand sunt importante din Germania, Luxemburg si alte tari vestice astfel incat ofertele specializate ale firmei sunt mereu dezvoltate astfel incat sa fie adaptate cerintelor pietei din Romania. Mai mult decat atat! In urma experientei acumulate in toti anii de activitate, Leasing Automobile asigura cele mai avantajoase preturi in raport cu calitatea autoturismelor.

Servicii complete si parc auto specializat in masini second hand

Seriozitatea si profesionalismul companiei Leasing Automobile reprezinta principalele caracteristici datorita carora aceasta firma reuseste sa colaboreze cu numerosi clienti astfel incat acestia sa beneficieze, in timp real, de cele mai bun oferte destinate achizitiei de masini second hand performante.

Parc auto specializat in siguranta conducatorilor de autoturisme

Singuranta dvs. este pe primul loc si nimic altceva nu este mai important. De aceea, pentru ca fiecare dintre posesorii unei masini din parcul auto sa fie in siguranta maxima la volanul autoturismului ales, Leasing Automobile ofera garantia ca automobilele sunt verificate si garanteaza pentru functionarea acestora.

Pentru a va convinge, am dotat parcul auto cu un service ultra modern, dotat cu cea mai noua tehnologie, impreuna cu cei mai buni specialisti in domeniul it cat si cei mai buni mecanici. Service-ul dispune de echipamente pentru diagnoze si reparatii pentru urmatoarele categorii: service anvelope, sistem de franare, suspensii si articulatii, instalatii climatizare, schimburi de ulei si filtre etc.

In plus, fiecare posesor al unui automobil achizitionat din parcul auto beneficiaza de transport gratuit a autoturismului pe intreg teritoriu Romaniei, o garantie de 3 luni (la un numar prestabilit de km rulati) si verificare gratuita inainte de achizitionare.

Pentru mai multe detalii accesati website-ul: leasingautomobile.ro
Va multumim pentru alegerea facuta si va promitem cele mai bune si profesionale servicii din gama achizitiei de masini second hand din urmatoare doua parcuri auto:
Parc Auto Galati: 0741414488
Parc Auto Arad: Calea 0741414466.

Autor