Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Primul zbor charter cu turisti israelieni pentru litoralul romanesc aterizeaza la Constanta pe 7 iulie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 10 ani si 11 luni
Vizualizari
911

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Primul zbor charter cu turişti israelieni pentru litoralul românesc aterizează la Constanţa pe 7 iulie

Aceştia sunt aduşi, cu avioane Blue Air, de către Meshek Wings Tours Ltd, unul dintre primii 10 touroperatori din Israel

Luni, 7 iulie, la orele 22.00, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu – Constanţa – va ateriza prima cursă charter pentru litoralul românesc cu turişti israelieni a Meshek Wings Tours Ltd – unul dintre primii 10 touroperatori din Israel – operată de compania Blue Air.
Până la ora actuală, peste 1000 de turişti israelieni au achiziţionat sejururi de 7 nopţi pentru staţiunea Mamaia de pe Litoralul românesc, prin Meshek Wings Tours Ltd. Seria de chartere se va derula pe întreg parcursul sezonului estival. Gradul de ocupare pentru zborurile programate este de circa 80%.
Dacă pe Litoralul românesc va exista mai multă animaţie şi, evident, dacă turiştii noştri din acest an vor fi mulţumiţi de calitatea produsului, anul viitor vom organiza mai multe zboruri săptămânale către Constanţa. Riviera românească are potenţial, iar acest an va fi decisiv pentru atragerea pieţei israeliene. Amintesc că, dinspre Israel, pentru litoralul bulgăresc sunt organizate săptămânal 12 curse charter, iar pentru Grecia, câte 12 curse charter pentru Creta, respectiv 12 pentru Rhodos. Am început ceva mai târziu decât am anunţat seria de chartere pentru litoralul românesc deoarece vremea nu a fost deloc favorabilă în luna iunie, iar turiştii analizează cu atenţie prognozele meteo. Pe de altă parte, ştim că lunile iulie şi august vor fi caniculare, deci nu credem că vom întâmpina probleme de natură climatică”, subliniază Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings Tours Ltd.
Turiştii israelieni preferă hotelurile de 4 stele, cu piscină proprie şi modernizate sau noi, din staţiunea Mamaia şi din Mamaia Nord. Aceştia aleg servicii cu demipensiune şi, de asemenea, optează pentru hotelurile apropiate de plajă.
Din păcate, la ora actuală România nu derulează o campanie puternică de promovare turistică în Israel, deşi acest stat are aproape 1 milion de vorbitori de limbă română şi un potenţial foarte mare ca piaţă emiţătoare. Destinaţia turistică România nu este încă foarte cunoscută în Israel, iar reprezentanţii touroperatorului Meshek Wings au realizat promovarea pe cont propriu. Potrivit lui Meidan Butnaru, parteneriatul cu Blue Air s-a dovedit a fi de succes pentru turismul românesc. Atât autorităţile centrale, cât şi cele locale, trebuie să înţeleagă importanţa unei pieţe ţintă, aşa cum este şi Israelul, pentru litoralul românesc în particular şi pentru turismul românesc în general.
Până la urmă, incoming-ul, care reprezintă partea de turism receptor, este o formă de export şi poate sprijini atât economia, cât şi imaginea României. Evident, turiştii de pe pieţele importante, precum este şi Israel, trebuie atraşi prin campanii de promovare iar ulterior trebuie primiţi cu zâmbetul care caracterizează ospitalitatea şi păstraţi prin servicii de calitate şi corecte. Touroperatorii internaţionali solicită doar promptitudine şi respect din partea autorităţilor şi a prestatorilor de servicii din România, relaţia turistică dintre două ţări neputând aduce decât avantaje.

. Touroperatorul israelian are în plan pentru 2014, de asemenea, aducerea a 3.500 de turişti pe programe tip city break pentru Bucureşti, care au început să se deruleze prin curse charter operate de Blue Air din luna mai – o premieră atât dinspre piaţa israeliană, cât şi în general, pentru Capitala României. Pe Valea Prahovei Meshek va aduce cel puţin 2.500 de turişti iar pe litoral estimează un număr de 2000 de turişti. Toate aceste programe au fost concepute sub conducerea directorului comercial al Meshek Wings, Meidan Butnaru, alături de echipa sa

Despre Meshek Wings

Meshek a fost selectat în primii 10 touroperatori importanţi din Israel 3 ani la rând, păstrând această poziţie şi în prezent. Meidan Butnaru, alături de directorul general Shlomi Kadim, cu o experienţă vastă în turism, crede în proiectul România. „Acest proiect ne-a adus astăzi în situaţia de a putea pune la cale un vis mai vechi, acela de a creea din România o destinaţie importantă pentru turiştii isralieni, deoarece relaţiile între cele două popoare sunt foarte bune iar distanţa dintre ţări este una foarte mică, mai ales pe calea aerului”, crede Meidan Butnaru.

Despre Meidan Butnaru
Meidan Butnaru s-a născut într-o familie de origine română din Bacău, ulterior stabilită în Israel în anii 60, dar ai cărei membri au rămas patrioţi români, la rândul său păstrând tradiţia şi iubirea ţării mai departe. De mai bine de 11 ani activează în domeniul turismului, al aviaţiei şi în cadrul învăţământului universitar (profesor de turism şi aviaţie comercială), având mai multe poziţii în diferite firme de turism din Israel, unde s-a ocupat de mai multe destinaţii importante. În ultimii ani a reuşit să combine iubirea sa pentru ţara de origine cu profesia din domeniu, iar în ultimii 5 ani a reuşit să devină lider în Israel pe piaţa românească. Factori importanţi au fost patriotismul şi adaptarea rapidă a pieţei, abilitatea de a crea produse noi plus pasiunea pentru meserie. Nu a fost deloc uşor pentru o persoană tânără, sub 30 de ani, să aducă pe parcusul acestor ani mai bine de 30 de mii de turişti în România. În momentul de faţă, Meidan Butnaru este director comercial al firmei Meshek Wings din Israel, unul dintre cei mai mari touroperatori din Israel, care face parte din concernul Tacam - cu activităţi de peste 1 miliard de dolari pe an.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/