Bucuresti

Profita acum de oportunitatea de a achizitiona masini in leasing, de ultima generatie

Profita acum de oportunitatea de a achizitiona masini in leasing, de ultima generatie

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Programul de leasing ofera oportunitatea persoanelor juridice sa achizitioneze diverse bunuri sau automobile. Tot mai multi conducatorii de automobile ce detin intreprinderi opteaza pentru achizitia unor masini in leasing gratie multiplelor avantaje aduse de acest program. Dupa expirarea contractului, persoanele juridice pot deveni proprietari asupra bunului achizitionat.

De ce programul de leasing este avantajos?
Aceste masini in leasing pot fi achizitionate de persoanele juridice care administreaza o societate. Aceasta societate reprezentata de respectiva persoana juridica nu trebuie sa inregistreze datorii. Aceste prime conditii fiind indeplinite, se acorda un avans ce variaza in functie de situatia contabila actuala a societatii. Cu alte cuvinte, avansul aferent masinii in leasing poate varia intre 15%-50%. Procentul se va stabili in functie de datele financiare si contabile ale firmei. In urma incheierii acestui contract de leasing, persoana juridica va plati o dobanda de aproximativ 4%. Odata incheiat contractul, beneficiarul va plati o suma lunara ce reprezinta redeventa, iar astfel va avea dreptul de uz asupra masinii in leasing. Dupa incheierea contractului, beneficiarul are drept de proprietate asupra automobilului daca restituie valoare integrala a masinii care a fost precizata la momentul incheierii contractului. Programul de leasing este avantajos, deoarece reprezinta un sistem de finantare a investitiilor, oferind spre inchiriere masini in leasing de la diverse societati specializate.

Care sunt documentele necesare pentru achizitia unei masini in leasing?
Persoana juridica va trebui sa prezinta urmatoarele documente pentru a avea posibilitatea de a accesa progamul de leasing: o cerere de finantare, o copie a certificatului de inregistrare de la Registrul Comertului, o copie dupa actul constututiv, o copie dupa actul de identitate, ultimul bilant si ultimele doua balante de verificare. Aceste documente sunt importante, deoarece ele ajuta persoanele juridice sa achizitioneze masini in leasing.

Printr-un program de leasing poti achizitiona masina la care visai
Soferii au posibilitatea de a conduce o masina de ultima generatie in cazul in care aleg achizitia acesteia printr-un program de leasing. Persoanele juridice vor avea ocazia de a achizitiona aceste masini in leasing ce detin o serie de functii tehnologice avansate. Datorita acestor sisteme, persoanele juridice vor avea parte de calatorii fara griji si sigure. Este ideal ca persoanele juridice ce se deplaseaza mult cu aceste masini in leasing, pentru a beneficia de dotari de ultima generatie. Computerul de bord, senzorii de parcare, de ploaie sau de lumina, incalzirea in volan, scaunele cu incalzire, geamurile electrice, cutia automata sau pilotul automat pot facilita sofatul, asigurand soferului si pasagerilor sai un confort crescut. Persoanele juridice pot achizitiona masini in leasing pentru incredere si comoditate crescuta, pe toata durata deplasarilor.

Alege masina care te defineste
In cele din urma, persoanele juridice trebuie sa aleaga un parc auto specializat, de unde sa achizitioneze o masina printr-un program de leasing. AutoGeist.ro este un parc auto comercializand modele de masini in leasing ce pot fi achizitionate de catre persoanele ce administreaza diferite tipuri de societati. Printr-un singur click poti accesa site-ul parcului auto si poti avea acces la informatii importante, referitoare la caracteristicile masinilor oferite in leasing. Mai mult, poti contacta un specialist ce iti va oferi date necesare despre programul de leasing si masina mult dorita. Nu mai evita, formeaza numarul, ia legatura cu un specialist si alege masina visurilor tale.

Autor