Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Rual Services

Rual Services

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Buzesti, nr. 71
Telefon
0734717558
Social links
Categorie
Deratizare, dezinsectie
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
1436

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Rual Services Bucuresti

Firma noastra va ofera servicii de dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Suntem angajati in satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Oferim transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca. Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a necesitatilor pe care le aveti.

Detinem toate avizele si autorizatiile, solicitate de autoritatile competente, necesare pentru prestarea operatiunilor DDD in concordanta cu toate normele si reglementarile in vigoare. Personal cu experienta si competente profesionale dobandite, calificat de catre institutii avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Folosim cele mai eficiente materiale si substante pentru operatiuni DDD (insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, capcane adezive), produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari și tehnologii de ultima generatie, precum Bayer (Germania), Colkim (Italia). Toate produsele folosite se regasesc inscrise in “Registrul National al Produselor Biocide”

Avem in dotare toata gama de aparatura si echipament tehnologic, necesara executarii oricarui tip de operatiune DDD. Detinem generatoare de ceata calda si rece, atomizoare, pompe, pulverizatoare, etc. Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor. In functie de tratamentul aplicat si de particularitatile invaziei, va oferim garantie in conformitate cu specificatiile substantelor folosite.

Filtre

Servicii oferite: Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro