Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Sala Palatului

Detalii sala evenimente

Adresa
Bucuresti, Strada Ion Campineanu
Telefon
0213101522
Fax
0213111149
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
16932

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Sala Palatului Bucuresti
Situata in centrul orasului Bucuresti (Piata Revolutiei) Sala Palatului este un edificiu modern construit in continuarea fostului Palat Regal, in prezent Muzeul de Arta al Romaniei. Multumita dotarilor de inalt nivel calitativ, Sala Palatului s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importanta institutie de cultura, fiind gazda multor congrese internationale, concerte, festivaluri artistice, spectacole de orice gen, proiectii de film, expozitii nationale si internationale. Sala mare a Palatului are o capacitate de 4060 fotolii dispuse in amfiteatru cu o denivelare maxima de 12 m. Volumul salii insumeaza cca. 30.000 mc ceace asigura cate 7.5 mc pentru fiecare spectator.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Parcare, Sala de evenimente
Numar de locuri: peste 200

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro