Bucuresti

Sisteme profesionale de achizitie masini in leasing de la creditori, in parteneriat cu Leasing Automobile

Sisteme profesionale de achizitie masini in leasing de la creditori, in parteneriat cu Leasing Automobile

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
803

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Leasing Automobile este o firma din Romania care activeaza in domeniul auto, specializata in vanzarea de masini in leasing, din anul 2000 si reuseste sa indeplineasca cerintele soferilor pasionati care nu au posibilitatea sa achizitioneze o masina noua si performanta. Masinile in leasing sunt din ce in ce mai cautate pentru ca oamenii au observat ca se poate cumpara un automobil second hand de calitate fara a avea probleme tehnice, iar investitia este mult mai mica decat in mod obisnuit.

Care este domeniul principal de activitate al companiei Leasing Automobile?
Aveti la dispozitie un portofoliu diversificat de unde puteti sa alegeti o masina rulata si puteti colabora cu cele mai performante societati de leasing din Romania. Aveti posibilitatea sa cumparati in rate cele mai performante masini rulate din Germania sau masini in leasing disponibile in Parc Auto Leasing Automobile din Galati.
Exista doua modalitati prin care puteti sa ajungeti in posesia unei masini in cazul in care nu aveti suma integrala de bani: beneficiati de sistemul de finantare prin intermediul creditului auto (doar pentru persoanele fizice) sau cu ajutorul unui sistem de leasing (pentru persoane juridice).

Sisteme de achizitie masini in leasing – Parc Auto Leasing Automobile
In conformitate cu cerintele pasionatilor de masini, este necesara intocmirea unui dosar care sa contina actele necesare si formularele completate de catre solicitant. Partenerii Leasing Automobile recomanda cele mai bune oferte din domeniul auto si asigura servicii profesionale de asistenta tehnica si juridica astfel incat sa fie adunate toate documentele necesare, astfel incat procesul este simplificat la maximum. Odata ce intreg dosarul pentru masini in leasing este realizat (impreuna cu toata documentatia aferenta) contractul este incheiat cat mai repede, iar planul de finantare este concretizat in cel mult 24 de ore.

Beneficii si avantaje – Masini in leasing
In cazul in care alegeti sa beneficiati de un contract realizat - in conditii favorabile – de sistem de leasing financiar, inca de la semnarea contractului, firma de leasing detine statutul de proprietar al masinii, iar odata cu platat ultimei rate, beneficiarul si utilizatorul masinii devine posesorul si unicul proprietar al acesteia. In comparatie cu sistemul de leasing prin credit auto, in urma caruia utilizatorul si beneficiarul unei masini in leasing este proprietar inca de la aprobarea contractului de leasing. In plus, in cazul creditului auto aveti posibilitatea sa achitati suma inainte de incheierea contractului, fapt ce nu poate fi realizat in cazul finantarii prin leasing financiar, acest lucru fiind interzis prin lege.

Leasing Automobile conduce servicii profesionale pentru toti conducatorii auto pasionati de masini performante

Dupa multi ani de experienta, firma Leasing Automobile a simplificat considerabil procesul de cumparare pentru a favoriza piata de vanzare cumparare a autoturismelor importate din Germania si pentru a raspunde intr-o maniera profesionala tuturor cerintelor clientilor sai. Tot mai multi pasionati de masini apeleaza la serviciile Leasing Automobile si astfel, de-a lungul anilor de activitate, sunt determinate cele mai inalte standarde din domeniul vanzarilor de masini in leasing.

Date firma:
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comerțului: J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233
Galati: office @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414488
Arad: officearad @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414466

Autor