Bucuresti

Structuri metalice şi cărucioare inox - calitate pentru afacerea ta

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
146

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Echipa Profinox realizează la comandă, în funcţie de cererea şi specificaţiile clientului, diverse produse pentru industrii precum cea a laptelui, băuturilor răcoritoare, apei minerale, berii, cosmetică, farmaceutică, alimentară şi chiar şi HoReCa.

Servicii disponibile

Structuri metalice inox
- în ceea ce priveşte realizarea de structuri metalice, se oferă materiale de calitate W1.4301 / W1.4404, cu suprafaţă mată, satinată sau sablată. Toate lucrările sunt realizate în conformitate cu standardele de siguranţă impuse, asigurând o achiziţie care rezistă în timp. În funcţie de necesitate, se pot realiza la cerere structuri precum: platforme, pasarele, rampe, scări, porţi, SKID (structuri folosite pentru a susţine diferite tipuri de utilaje), sau chiar şi produse personalizate, în baza unui proiect personal.

Carucioare inox - Profinox vine în sprijinul dumneavoastră cu produse fabricate din inox inoxidabil, punând un accent deosebit pe calitatea superioară (material inox w1.4301 sau w1.4404, cu suprafaţă mată, vibrosatinată, satinată sau sablată) şi eficienţa de lungă durată a acestora. Se realizează pe comandă, în funcţie de nevoile clientului (dimensiuni şi spaţiu necesar), diverse modele care să satisfacă până şi cele mai pretenţioase industrii. Cărucioarele au fost recomandate de cumpărătorii anteriori ca fiind robuste şi rezistente, foarte uşor de manevrat, totul menţinând şi un aspect estetic ireproşabil.

Beneficii ale produselor Profinox

Certificaţi TUV, aceştia realizează suduri de o calitate excepţională. Pe lângă rezistenţa şi siguranţa garantate de structurile lor metalice, un plus este atenţia oferită aspectului vizual plăcut. Acestea se datorează faptului că este disponibilă o gamă largă de metode de prelucrare a suprafeţelor, realizate doar de către specialişti, cu încadrare într-o toleranţă maximă de +/- 0,1 mm. Materialele cele mai utilizate sunt ţevile rotunde sau pătrate, de diferite tipuri de profile şi elemente debitate laser.

În ceea ce priveşte cărucioarele din inox, sudura este realizată într-o manieră profesionistă (nu doar prin punctare), garantând o durată de viaţă foarte lungă, în condiţiile unei întreţineri adecvate. Gama de carucioare inox fabricate de către această echipă are o rezistenţă crescută la coroziune şi la fluctuaţiile de temperatură, proprietăţi antiseptice şi asigură curăţare şi igienizare facilă. Pot fi personalizate şi adaptate necesităţilor, adăugând elemente precum tălpi reglabile, roţi fixe, pivotante sau cu frână, poliţe şi mânere.

Pentru orice produs din categoria carucioare inox se oferă o garanţie de 5 ani de la data achiziţiei.