Bucuresti

4 proiecte DIY realizate cu ajutorul creioanelor cerate

4 proiecte DIY realizate cu ajutorul creioanelor cerate

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Izolarea poate fi un concept mult mai simplu de gestionat, atunci când ai la îndemână planurile ideale pentru petrecerea timpului liber. Nu trebuie să pui la cale nimic prea pompos, pentru a scăpa de apatia caracteristică acestei perioade de distanțare socială, ci doar să citești în continuare rândurile pe care noi ți le-am pregătit? Ai și un copilaș mic, căruia îi este dor de orele petrecute în parc? Perfect! Te afli în locul potrivit, pentru că vei descoperi acum 4 idei creative prin care puteți realiza împreună proiecte frumoase, cu ajutorul creioanelor cerate. Aceste activități nu trebuie să lipsească din agenda voastră zilnică, pentru a alunga plictiseala în cel mai distractiv mod cu putință.

Să începem:

Proiecte pe baza creioanelor cerate

Imprimeurile pline de viață Dacă vă plictisiți și aveți la îndemână câteva tricouri albe din bumbac, vă puteți distra colorându-le. Pentru a putea obține un model corect pe textura materialului, realizează mai întâi forma respectivă pe o foaie de hârtie. Cu ajutorul unei foarfece, decupează apoi desenul și aplică-l apoi pe o bucată de glaspapir. Utilizează apoi creioanele cerate pentru a colora interiorul acestuia. După ce ai colorat întreaga suprafață a conturului pe glaspapir, îndepărtează hârtia. Pune glaspapirul pe suprafața tricoului alb, cu modelul în jos și apoi, cu ajutorul fierului de călcat, execută mișcări de presare, preț de aproximativ 2 minute. Culorile creioanelor cerate se vor topi, imprimându-se pe material. Modelul unui tricou realizat astfel va fi rezistent chiar și la spălat, atât timp cât îl vei curăța la un program cu temperatură mică.

Proiecte pe baza creioanelor cerate

Sigiliile pentru felicitări Este momentul să le faci cele mai frumoase surprize celor dragi, aflați departe de tine din cauza distanțării sociale. Felicitările și scrisorile aduc un aer mult mai personal mesajelor pe care vrei să le transmiți unor persoane importante din viața ta, iar sigiliile multicolore le oferă și mai mult farmec. Pentru a realiza un sigiliu pentru felicitare, ai nevoie de: creioane colorate cerate, un dop de plută, o moneda și un pistol de lipit cu silicon. În prima etapă a acestui proiect, trebuie să lipești moneda pe capătul mai mare al dopului de plută. Pentru că ceara este greu de utilizat pe o suprafață atât de mică (din cauza lichiditatii sale), îți recomandăm să schimbi rezerva de silicon cu un creion cerat. Odată atins pragul termic de lucru, creionul cerat se va topi, urmând ca tu să pui câteva picături colorate pe felicitare. Înainte de a se întări, apasă pe lichidul cald sigiliul confecționat, astfel încât să rămână imprimată una dintre fețele monedei.

Proiecte pe baza creioanelor cerate


Lumânarea colorată Lista de proiecte DIY pe bază de creioane cerate continuă: ai nevoie de o lumânare albă, pe care să o pui într-o oală, la foc mic. Așteaptă până când lumânarea se topește în totalitate. După ce obții lichidul dorit, rupe în bucățele mici un creion cerat, sau chiar mai multe, adaugă-le în lichidul cerat, apoi amestecă până când vei realiza un conținut omogen. Pentru a obține lumânarea colorată, vei mai avea nevoie de o bucată de sfoară (pe bază de fitil) și de o formă. Pentru acest pas, poți utiliza formele de nisip ale celui mic. Toarnă ceara multicoloră în forma pe care ai ales-o și așteaptă până când aceasta se răcește. Mare atenție la modul în care poziționezi fitilul. Acesta trebuie așezat astfel încât jumătate să rămână la exterior, jumătate în interiorul formei. După uscare, vei obține o lumânare veselă, într-o formă total diferită față de cea clasică, pe care o are de obicei un asemenea obiect.

Proiecte pe baza creioanelor cerate

Pietrele decorative Iată și ultimul proiect DIY pe care îl poți realiza în perioada de autoizolare, cu ajutorul unor creioane colorate cerate: pietrele decorative. Vei avea nevoie de o tavă, pe care să o acoperi foarte bine cu staniol. Acest lucru va împiedica zgârierea suprafeței tăvii, la contactul cu pietrele. Alege din curte sau din fața blocului câteva pietre de dimensiuni relativ mari, dar care să poată încăpea fără probleme în interiorul tăvii. După ce le-ai așezat pe staniolul cu care este căptușită tava, setează temperatura cuptorului la 350°C și lasă-le înăuntru pentru aproximativ 15 minute. Cât timp pietrele se încălzesc în cuptor, pregătește creioanele cerate.

După ce sfertul de oră a trecut, scoate tava din cuptor cu ajutorul unor mănuși pentru gătit. Mare atenție, pentru că pietrele sunt fierbinți! La contactul creioanelor cerate cu pietrele încinse, culoarea acestora se va topi, obținându-se astfel forme abstracte spectaculoase. După răcire, culorile se vor răci, transformându-se într-o peliculă colorată rezistentă. Aceste pietre decorative pot orna fără probleme pervazurile, veranda, aleile din curte etc

Comandă acum online creioane cerate la cele mai bune prețuri și apucă-te apoi de treabă!

Sursa foto: pikrepo.com/fyehs/coloring-pencils-in-white-background