Bucuresti

Dezvoltare sanatoasa cu produse de la Petshop Expres.ro

Dezvoltare sanatoasa cu produse de la Petshop Expres.ro

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Unul dintre cele mai importante aspecte al ingrijirii cainilor este de a organiza o nutritie corespunzatoare, deoarece hrana nu are ca scop numai satisfacerea foamei, dar si pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a animalului. Mancarea pentru caini este un factor determinant al sanatatii lor. Din prima zi cum cainele va trecut pragul casei, trebuie sa fiti gata sa rezolvati aceasta problema, pentru a nu provoca dificultati.
Hrana cainelui trebuie sa corespunda dimensiunii, varstei si gradului de activitate. Mult depinde si de rasa cainelui.

In primul rand trebuie sa decideti cu ce veti hrani prietenul de companie cu mancare preparata in conditii de casa sau cu produse alimentare industriale. Primul variant aduce multe dificultati, deoarece este greu de asigurat o hrana echilibrata, care sa contina 50 de ingridiente alimentare de baza. Mult mai usor este daca opriti alegerea d-voastra asupra produselor industriale pentru hrana animalelor, care sunt adaptate la varsta, caracteristicele cainelui, rasa si starea sanatatii. Pe langa toate procurarea hranei uscate sau umede pentru caini in prezent a devenit mai usor ca oricand, este suficient doar sa plasati o comanda la magazinul online Petshop Expres.ro.

Mancare si accesorii pentru caini
Petshop Expres.ro este un magazin convenabil si de incredere pentru iubitorii si proprietarii de animale, care doresc sa-si faca cumparaturile online. Obiectivul echipei este sa ofere produse de calitate la cele mai bune preturi. Aici se realizeaza doar cele mai cunoscute marci de productie:
  • Royal Canin – retete speciale in functie de varsta, rasa si sensibilitatea cainelui, cu componenti ce asigura un echilibru optim al florei intestinale.
  • Eucanuba – formule specifice in functie de rasa si conditiile care sunt asigurate pentru caini, ce au un continut redus de grasimi.
  • Brit Premium – o hrana completa si bine echilibrata, de cea mai buna calitate, cu un cotinut de proteine si grasimi usor digestibile.
  • Medium – formule dezvoltate cu atentie de veterinari pentu sustinerea sistemului imunitar.
  • Nutraline – gama de alimente adecvata fiecarei specii de caine.
Daca tineti sub control naparlirea cainelui si mentineti curatenia locuintei va este necesar produse de igiena si ingrijire caini. O zgarda pentru caine, pe care o gasiti printre accesoriile pentru caini, va identifica prietenul d-voastra fata de cainii de strada. Daca sunteti nevoit sa lasati patrupedul in singuratate, pentru ca sa nu sa se plictiseasca veti fi nevoit sai procurati o jucarie, care il va mentine ocupat pe prietenul d-voastra.

Curierat rapid pentru comanda d-voastra
Hrana, accesorii, suplimente, produse de igiena si sanatate pentru caini, pisici, pasari, pesti, rozatoare si reptile puteti comanda si procura in magazinul online Petshop Expres.ro. Toate produsele sunt certificate, testate de veterinari si aprobate spre realizare pe teritoriul Romaniei. Noi urmarim si monotorizam permament piata pentru a va oferi cele mai interesante si de calitate produse.

Magazinul livreaza produsele sale prin curierat rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Este de ajuns doar sa faceti o comanda folosind cosul de cumparaturi de pe site sau faceti un apel telefonic la numarul 0726175162 si in decursul 1-2 zile lucratoare comanda va ajunge la d-voastra. Plata o puteti efectua in momentul primirii coletului, cu ajutorul cardului bancar sau prin ordin de plata.

Autor