Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Recital Cameral - 11 Februarie 2009 - ora: 19, Sala mica

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 8 luni
Vizualizari
556

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 11 februarie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

SearaA Dulce-Amara… Yolanda Constantinescu - soprana Cornelia Petroiu - viola Mihail Virtosu - pian Program Carmen Petra-Basacopol -A Pana cand? Mihaela Stanculescu-Vosganian -A Dupa noua ceasuri, pe versuri de Varujan Vosganian Vlad Razvan Baciu -A Lagarul in care locuiam pentru viola solo - p. a .a. Carmen Petra-Basacopol -A Nu e steluta, pe versuri eminesciene postume - p. a. a. Din cerurile albastre, pe versuri eminesciene postume - p. a. a. Doua lieduri din ciclul Evocari, pe versuri de Veronica Micle Pasare cu pene albastre - p. a. a.A  Singurul noroc - p. a. a. Pierre Marietan -A Le nombre II pentru viola solo - p. a. a. Livia Teodorescu-Ciocanea -A Evangheliile Toamnei, pe versuri de Nichita Stanescu Iancu Dumitrescu -A Movemur III pentru viola solo Carmen Petra-Basacopol -A Psalm, din Imne, versuri de Ioan Alexandru Carmen Petra-Basacopol -A Cautare, Cantec pentru soprana si viola, op 128, pe versuri de Ion Bogdan-Stefanescu - p. a. a Concert organizat de Asociatia Romana a Femeilor in Arta (ARFA)

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/